ŠOK! NIKO NIJE ZNAO DA JE TRUDNA! Porodila se Divna DNK! Rodila sina, beba bila u INKUBATORU, a na VELIKI PETAK im socijalno vraća ćerku!
Foto: Sonja Spasić

U POSETI RIJALITI PARU U SELU DUBNICA

ŠOK! NIKO NIJE ZNAO DA JE TRUDNA! Porodila se Divna DNK! Rodila sina, beba bila u INKUBATORU, a na VELIKI PETAK im socijalno vraća ćerku!

Stars -

Divna DNK Milanović porodila se prošle nedelje i na svet donela dečaka Ivicu, ekskluzivno saznaje Kurir.

Naša ekipa posetila je pre dva dana selo Dubnica kod Svilajnca i u skromnom domu zatekla učesnicu „Zadruge“. Ljubazno nas je dočekala i s osmehom potvrdila da je rodila drugo dete. Njenog nevenčanog supruga Marka Kocića nismo videli jer je, kako nam je Divna rekla, otišao u polje da radi kako bi imali od čega da žive.

Prevremeni porođaj

Iako živi u siromaštvu, Divna kaže da je zadovoljna. Osim što se njena porodica uvećala, rekla nam je da je srećna i jer je saznala da će im ćerka Kristina (3) konačno, posle skoro dve godine, biti vraćena i to na Veliki petak. Devojčica više neće biti u hraniteljskoj porodici, gde boravi otkako su Divna i Marko bili u „Zadruzi“. Nju im je tada, podsetimo, socijalna služba oduzela zbog neadekvatnih uslova u kojima je rasla kod Milovanovićkinih roditelja.

- Prirodno sam se porodila, ali sam bila devet dana u bolnici zbog bebe. Porodila sam se prevremeno, u osmom mesecu, pa je beba bila u inkubatoru. Rodio se sa 2.340 grama. Sad ga dojim i lepo jede. Marko je sređivao sobu i farbao dok smo bili u bolnici - priča Divna zadovoljno i dodaje da je uzbuđena što će konačno ćerku dobiti nazad.

- Kristina me grli i ljubi kad me vidi, jedva čekam da nam dođe kući - naglašava Milanovićeva, kojoj oko bebe pomaže majka Milijada Savić.

Ona kaže da je uvek tu za ćerku, ali da finansijski ne može da pomogne.

- Živim od socijalne pomoći, primam 12.500 dinara mesečno. Dijabetičar sam, jedva imam za lekove, nemam odakle da im pomognem. Ja sam isto sirotinja - kaže ona i dodaje:

foto: Printscreen

Krštenje i svadba

- Šećer mi je skočio na 28 kad je socijalno došlo da odvede Kristinu.

Druga baka, Markova mama Vesna, živi u Austriji. Ona im je pomogla da naprave kuću, a ovih dana će im, kako kaže Divna, poslati paket za Ivicu i Kristinu, jer oni ne mogu baš sve da im kupe. Nekadašnja učesnica „Zadruge“ i emisije „DNK“ kaže da će se ona i Marko možda konačno i venčati kad budu krstili sina.

- Još živimo u vanbračnoj zajednici. Možda se na leto i venčamo, kad budemo krstili Ivicu. Marko još ne sme da uzima bebu u ruke, ali ima vremena. Super se slažemo, on noću ponekad ustaje kad ja baš ne mogu - kaže Divna, a njena majka dodaje da ona ujutru uzme bebu da se oni malo naspavaju.

- Sad sam ispekla hleb i nešto spremila da imamo šta da jedemo - završava Milijada.

foto: Printscreen

Kuća po austrijskom projektu

NA SELU SE LEPO ŽIVI

Na kući, koja nije mala, ali deluje skromno, nalaze se rešetke na svakom prozoru. U dvorištu je zasađeno povrće, a Divna tvrdi da na selu može pristojno da se živi jer ima hrane.

- Nema lopova, kuća je zidana po austrijskom projektu, moja svekrva je tako htela. Kuća nije baš sređena, ali to će Vesna kad dođe u junu - navodi ona i dodaje da njena svekrva u Austriji radi pet poslova, od toga dva na crno.

Divnin otac Tomislav

foto: Sonja Spasić

PATIM ZA UNUKOM

Divnin otac Tomislav Jovanović kaže da je video unuka čim je izašao iz bolnice, ali još uvek pati za unukom Kristinom.

- Volim Kristinu do boga. Mnogo sam bio besan kad su je odveli, pa su mi i policiju slali. Bio sam ljut i na Divnu, ali dobro, to je prošlo - kaže Tomislav, a ima i razlog zbog kog sumnja zašto je njegova unuka zapravo odvedena.

- Marko je ranije imao konflikt s jednim iz socijalnog - natuknuo je Divnin otac.

Kurir.rs/Nevena Mijušković/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track