Najnovije vesti

ŠTA SVE SNEŽANA ĐURIŠIĆ NEĆE URADITI ZA NEVERNOG GINEKOLOGA! Dečko joj ima vanbračno dete sa studentkinjom iz Kraljeva i ona mu plaća alimentaciju od 80.000?!
Foto: Dragana Udovičić

Sve za ljubav

ŠTA SVE SNEŽANA ĐURIŠIĆ NEĆE URADITI ZA NEVERNOG GINEKOLOGA! Dečko joj ima vanbračno dete sa studentkinjom iz Kraljeva i ona mu plaća alimentaciju od 80.000?!

Stars
10:56h

Vanja Milošević ima vanbračno dete koje je dobio pre tri godine sa jednom studentkinjom. Snežana Đurišić je upućena u celu tu priču, a kao prava devojka, umesto svog izabranika obilazi njegovo dete i plaća alimentaciju.

Kada je Snežana upoznala Vanju, on je bio veoma iskren prema njoj i odmah joj je rekao da je posle razvoda od prve supruge, sa kojom je bio više od deset godina u braku, napravio još jedno dete sa devojkom koja studira. Kako joj je priznao, on se nakon razvoda prepustio čarima momačkog života, i počeo sve češće da izlazi. Tada je upoznao majku njegovog trećeg deteta, koja je mlađa od njega više od dvadeset godina - otkriva izvor.

foto: Dragana Udovičić

"Oni su se zabavljali skoro pola godine, a ta studentkinja, poreklom iz Kraljeva, videla je u Vanji dobru priliku. Vrlo brzo je zatrudnela s njim, a kako doktor nije želeo obavezu, njihova veza se ubrzo raspala. Ipak, on je rešio da prizna dete, dao mu je svoje prezime i pristao da plaća alimentaciju" ispričao je izvor blizak folk pevačici i njenom partneru. 

Milošević je pre dve godine započeo vezu sa Đurišićevom, a ubrzo se porodila njegova bivša devojka i rodila ćerku.

Čak kada je Milošević upao u finansijsku krizu Đurišićava mu je pomogla oko plaćala alimentacije koja je iznosila 80.000 dinara.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Vip/Foto Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...