SUPRUGA I ĆERKA SVE VREME BRINU O NJEMU: Bosanac se oporavlja od operacije na srcu, a ovu ŽIVOTNU promenu je morao da napravi!
Foto: Printscreen

MNOGO JE BOLJE

SUPRUGA I ĆERKA SVE VREME BRINU O NJEMU: Bosanac se oporavlja od operacije na srcu, a ovu ŽIVOTNU promenu je morao da napravi!

Stars -

Dragan Stojković Bosanac uspešno se oporavlja nakon operacije zaliska na srcu.

Prema preporuci lekara, Bosanac će morati da promeni životne navike.

"Bosanac se dobro oseća nakon operacije, a tome u prilog govori i činjenica da je nastavio da snima muzičko takmičenje. Pošto se još uvek nije potpuno oporavio, supruga je stalno uz njega i brine o njemu, dok su ćerka Džidža i sin Aleksandar zauzeti poslovnim obavzeama. Iako većina pacijenata nakon operacije uglavnom provodi vreme u krevetu, sa Bosancem nije taj slučaj", kaže izvor blizak članu žirija "Zvezda Granda" i dodaje:

foto: Printscreen

"On dosta šeta, jer su mu lekari preporučili fizičku aktivnost, kao i zdravu ishranu. Bosanac je dobro raspoložen i ponaša sa uobičajeno, kao i da nije bio operisan."

Podsećamo, Bosanac je pre dve nedelje operisao srce na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”. Operacija je prošla u najboljem redu, a kompozitor se nakon zahvata dobro osećao.

foto: Marina Lopičić/Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track