Najnovije vesti

SUPRUGA I ĆERKA SVE VREME BRINU O NJEMU: Bosanac se oporavlja od operacije na srcu, a ovu ŽIVOTNU promenu je morao da napravi!
Foto: Printscreen

MNOGO JE BOLJE

SUPRUGA I ĆERKA SVE VREME BRINU O NJEMU: Bosanac se oporavlja od operacije na srcu, a ovu ŽIVOTNU promenu je morao da napravi!

Stars

Dragan Stojković Bosanac uspešno se oporavlja nakon operacije zaliska na srcu.

Prema preporuci lekara, Bosanac će morati da promeni životne navike.

"Bosanac se dobro oseća nakon operacije, a tome u prilog govori i činjenica da je nastavio da snima muzičko takmičenje. Pošto se još uvek nije potpuno oporavio, supruga je stalno uz njega i brine o njemu, dok su ćerka Džidža i sin Aleksandar zauzeti poslovnim obavzeama. Iako većina pacijenata nakon operacije uglavnom provodi vreme u krevetu, sa Bosancem nije taj slučaj", kaže izvor blizak članu žirija "Zvezda Granda" i dodaje:

foto: Printscreen

"On dosta šeta, jer su mu lekari preporučili fizičku aktivnost, kao i zdravu ishranu. Bosanac je dobro raspoložen i ponaša sa uobičajeno, kao i da nije bio operisan."  

Podsećamo, Bosanac je pre dve nedelje operisao srce na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”. Operacija je prošla u najboljem redu, a kompozitor se nakon zahvata dobro osećao.

foto: Marina Lopičić/Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...