GOGA SEKULIĆ NA NIKAD VEĆIM MUKAMA! Muž joj je najveća podrška, ali sin čim je ugleda počinje DA PLAČE!
Foto: Dragan Kadić

OVO TEŠKO PODNOSI

GOGA SEKULIĆ NA NIKAD VEĆIM MUKAMA! Muž joj je najveća podrška, ali sin čim je ugleda počinje DA PLAČE!

Stars -

Goga Sekulić zbog poslovnih obaveza doputovala je u srpsku prestonicu iz Ciriha bez supruga Uroša i naslednika Vasilija Andreja. Kako ističe, ovo joj izuzetno teško pada, jer sa bebom obično provodi sve svoje vreme.

"Uroš i beba su ostali u Cirihu, to je samo na tri dana, tako sam morala. A u maju sin i ja ćemo zajedno doći u Beograd i ostaćemo par meseci. Sada mi je teško da budem na relaciji Beograd - Cirih zato što sam 24 sata dnevno sa bebom, jer ja tako želim i tako sam navikla. Suprug me podržava u nameri da ponovo stanem na scenu, on ima svoju karijeru, a ja svoju, to je normalno.

Volim svoj posao i bitno mi je da imam punu podršku", ispričala je pevačica pa dodaje da naslednika gotovo ceo dan gleda preko video-poziva.

"Mnogo mi nedostaje. Pozovem Uroša preko video-poziva da ga vidim, ali beba počne da plače. Onda se dogovorimo da on mene ne čuje, ja ga gledam bez reči dok se igra ili spava. Beba mi je centar sveta. Još jedno dete trenutno ne planiramo, sinu želim da posvetim svu pažnju."

Goga je vidno smršala nakon porođaja. Kako kaže, trenutno je i te kako zadovoljna svojim izgledom.

"S obzirom na to da sam se porodila pre četiri meseca, ja sam prezadovoljna. Ostao je još koji kilogram, ali ovo je odlično."

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track