I ONI SLAVE VASKRS: Samo da smo s porodicom!
Foto: Printscreen Instagram

SREĆA

I ONI SLAVE VASKRS: Samo da smo s porodicom!

Stars -

Vreme praznika je za poznate ličnosti vrlo često period kada dosta rade. Takav je slučaj i sa Natašom Bekvalac, koja će ipak nekako uspeti da se iskombinuje i deo Uskrsa provede sa najdražima. Večeras ona peva u Budvi, ali će već sutra u popodnevnim satima biti sa članovima svoje porodice.

foto: Printscreen Pinkove zvezdice

- Večeras, nažalost, radim, tako da ujutru neću biti sa mojim devojčicama, ali već popodne ćemo biti zajedno. Kao i uvek kada su veliki praznici u pitanju, moje sestre Dragana i Kristina će doći sa svojom decom i sigurna sam da će nam i ovaj Uskrs biti nezaboravan, između ostalog jer su tu sada Noa i Katja, koji su miljenici cele porodice - rekla nam je pevačica.

Za razliku od nje, Viki Miljković će ceo dan biti sa najmilijima.

foto: Petar Đorđević

- Radujem se tome što ću Uskrs provesti sa svojim sinom Andrejem i suprugom. Svakako smo planirali da posetimo našu mnogobrojnu familiju, videćemo koliko će nam vreme dozvoliti da sve to postignemo. U svakom slučaju, praznična trpeza je obavezna i u našoj kući - izjavila je Viki za Kurir.

Isto kao ona, i Miroslav Ilić će najveći hrišćanski praznik provesti među najbližima.

foto: Stefan Jokić

- Planiram da odem u moje Mrčajevce, ali ne znam da li ću baš na Uskrs ili dan posle. Vi znate da ja tamo najviše volim da odem jer se najlepše osećam. Verovatno ću u Mrčajevcima ostati do moje krsne slave Đurđevdan, koja je 6. maja - kaže Miroslav za Kurir.

I. Ercegovčević - J. Stuparušić / Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track