Najnovije vesti

ANASTASIJA SREĆNA PROSLAVLJA VASKRS: Mami želim da se zaljubi! Ona zaslužije najbolje
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

EMOTIVNO

ANASTASIJA SREĆNA PROSLAVLJA VASKRS: Mami želim da se zaljubi! Ona zaslužije najbolje

Stars

Sve najbolje Cecina ćerka raduje se prazničnim danima jer će tada svi porodično odmeravati snage u kucanju jajima.

Anastasija Ražnatović se raduje Vaskrsu, ali ukrašavanje jaja prepustila je najmlađim članovima porodice - braći od tetke Iliji, Petru i Viktoru, kao i sestri Heleni.

 

U njihovom domu je za dekoraciju, ali i prazničnu trpezu zadužena tetka Lidija Ocokoljić, dok naslednica najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović samo pritekne u pomoć.

 

Borba

 

Svi se radujemo prazničnim danima, a najviše naši najmlađi članovi. Od rane zore svi se okupimo u dnevnom boravku, gde kreće borba čije je jaje najjače. Tetka je zadužena za uskršnje čarolije. Iskreno, nikada ne učestvujem, ali u prolazu pomognem. Doduše, tetka nije zadužena samo za jaja nego i za prazničnu trpezu. Ona sve lepo i ukusno spremi da se svi oduševimo. Naravno, i baka i deka su tu sa nama. Mama ništa ne radi, ona je zadužena za dobru atmosferu i da sve bude pod kontrolom - kaže kroz osmeh pop zvezda.

 

Pevačica priznaje da čeka celu godinu da bi se na praznik najela jaja.

 

Pojedem toliko da mi na kraju dana bude muka. Nemam običaj da tokom godine jedem toliko, a onda kad dođe Vaskrs, sve nadoknadim. Kod nas se običaji poštuju i sve je podređeno deci i prazniku. Tada samo svi kod kuće i poslednjih godina smo svi srećniji i radosniji. Znam da će zvučati kao kliše, ali nemam nekih posebnih uskršnjih želja. Volela bih da budemo zdravi, srećni, nasmejani i da se međusobno i dalje volimo i podržavamo - skromna je Anastasija.

foto: Nemanja Nikolić

Cecina ćerka otkriva da njen brat Veljko Ražnatović obožava da vara u tucanju jajima.

 

Moj brat ne trpi poraz. Sve može da podnese, ali to ne. Ako Veljko odluči da vara, onda uzme drveno jaje i sve nas pobedi. Uh, takvih situacija bilo je baš dosta, naročito u detinjstvu. Krivo mi bude ako ne pobedim, ali i ako izgubim, umem da se nosim sa tim. Kod Veljka je drugačija situacija. Volela bih ove godine da ga pobedim, ima kratak fitilj i sigurno će da plane ako trijumfujem - kaže Anastasija.

 

Voljena

 

Interesovalo nas je i da li bi mami poželela da se zaljubi i da konačno nađe pravog čoveka za sebe.

 

Naravno da želim da pronađe nekog ko će da je voli, poštuje i ceni baš onakvu kakva jeste. Moja majka zaslužuje sve najbolje. Zaslužila je da bude voljena i da ta veza traje koliko god ona poželi da traje - zaključuje mlada pop zvezda.

 

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...