VIĐATE JE UVEK U TIP TOP IZDANJU! Dušica Jakovljević zavrnula rukave pa prionula na MUŠKI POSAO: Obožavam da obavljam MAJSTORSKE RADOVE!
Foto: Nemanja Nikolić

nesvakidašnje

VIĐATE JE UVEK U TIP TOP IZDANJU! Dušica Jakovljević zavrnula rukave pa prionula na MUŠKI POSAO: Obožavam da obavljam MAJSTORSKE RADOVE!

Stars -

Posao... Obožavam da obavljam sve te majstorske radove, a ne volim one ženske stvari. Volim da zakucam ekser u zid. Ja sam ćerka jedinica, tako da sam i majstorisala.

Voditeljka Pinka Dušica Jakovljević nema često privilegiju da se odmara. Oko „Zadruge“ i „Pinkovih zvezda“ ima mnogo obaveze, a i kao majka dvoje dece uvek ima pune ruke posla.

Nikada se nije stidela rada, pa i često u kući zavrne rukave i obavlja sve muške poslove. Ističe da ima pomoć roditelja, ali da sve što može sama, to i obavi.

Dušica se raduje 1. maju, ali, kako kaže, ove godine nema vremena da praznuje i ode u prirodu na izlet jer ima dosta poslovnih obaveza.

foto: Nemanja Nikolić

Kako obeležavaš prvomajske praznike?

- Ranije nisam imala prvomajske rituale, u smislu da se pravi roštilj, ali poslednjih godina to praktikujem. Radujem se obeležavanju praznika, mada je kod mene 1. maj uvek radan, kao i svi ostali dani u godini koji treba da se praznuju. Mi televizijski ljudi, koji zavisimo od projekata, ne možemo da imamo taj luksuz da praznujemo kao i svi drugi jer baš tada naša publika zahteva najbolji sadržaj.

Da li si nekada učestvovala u nekoj radnoj akciji?

- Radna akcija mi je super fora i mislim da bi trebalo da se vrati. One su vrlo važne za zajedništvo naše zemlje i Srbe.

Žališ li što nisi bila Titova pionirka?

- Ja u stvari jesam bila Titova pionirka, iako nisam imala to poklonstvo kada je reč o drugu Titu. Položila sam pionirsku zakletvu i nosila sam pionirsku maramu, koja je završila kao haljina za moju barbiku.

Šta znaš iz priča o Titovom vremenu?

- Bez obzira na to da li si bio komunista i da li si bio za Tita ili ne, važno je da svi budemo odgajani tako da zajedno imamo neki cilj i da svi mi zajedno imamo taj duh pripadnosti.

foto: Nemanja Nikolić

Obavljaš li majstorske poslove u stanu?

- Obožavam da radim sve te majstorske radove, a ne volim one ženske stvari. Volim da zakucam ekser u zid. Ja sam ćerka jedinica i tatin sin.

Gde provodiš praznik?

- Ove godine neću uspeti da odem na izlet, ali volim druženja. Za mene je svaki dan 1. maj što se toga tiče.

Kurir.rs/Marija Dejanović/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track