KURIR PAPARACO! Vesna privela bivšeg dečka operskog pevača! TREĆA SREĆA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Stars hit paparaco

KURIR PAPARACO! Vesna privela bivšeg dečka operskog pevača! TREĆA SREĆA (FOTO)

Stars -

Iako se retko pojavljuje u javnosti, čim to ipak uradi,Vesna Zmijanac da i povod da se o tome danima priča.

Poslednji put viđena je pre desetak dana na jednoj proslavi, gde se pojavila sa bivšim dečkom, operskim pevačem Nikolom Mijailovićem. Njih dvoje su došli ruku podruku, smestili se u separe i sve vreme nazdravljali i smeškali se foto-reporterima. Kada su je novinari pitali da li je njihova romansa obnovljena, ona je zagonetno rekla da se sa Nikolom samo druži i da od ljubavi nema ništa. Ali nije baš tako.

foto: Damir Dervišagić

Naš paparaco sačekao je da se gosti raziđu kako bismo se uverili s kim će Zmijančeva otići i u kojem pravcu. Negde posle ponoći ona je izašla iz restorana i strpljivo čekala prevoz. Posle nekoliko minuta pojavila se luksuzna limuzina kojom je upravljao Mijailović, a Vesna se smestila na suvozačevo mesto. Odjurili su u pravcu dela prestonice gde pevačica živi, pa se može zaključiti da njih dvoje ipak imaju odnos koji prevazilazi drugarstvo.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, operski pevač i Vesna počeli su da se zabavljaju 2009. godine, ali romansa im nije dugo potrajala. Čim je srela Željka Rstića, Vesna je otkačila Mijailovića i tako je bilo sve do 2014, kada su nakratko obnovili ljubav, pa su se u javnosti često pojavljivali zajedno. Početkom 2015. opet su raskinuli vezu, pa je sada zaključak da će u njihovo slučaju ipak da važi izreka treća sreća.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / Ivan Ercegovčević, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track