Najnovije vesti

ADAM NAPRAVIO LOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Marko Miljković kad bude saznao šta mu priča iza leđa... Neće mu biti SVEJEDNO! (FOTO)
Foto: Printscreen

PODIGLA SE OGROMNA PRAŠINA

ADAM NAPRAVIO LOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Marko Miljković kad bude saznao šta mu priča iza leđa... Neće mu biti SVEJEDNO! (FOTO)

Stars

Luna Đogani i Marko Miljković zvanično više nisu u vezi, a kada je video sestru kako pati, Adam nije uspeo da se iskontroliše.

 

Kako pripada grupi onih koji o Marku nemaju lepo mišljenje, te ga krive za sve Lunine suze i bol, kada su mu na to skrenuli pažnju prilično je burno odreagovao.

 

 

"Ti si još klinac da komentarišeš Marka kakav je u vezi. Videli smo tebe kakav si ti bio, zato pst", glasila je poruka na Instagramu, na koju je on prosto morao da odgovori i to vrlo opštirno.

 

"Imam prava da komentarišem šta ja hoću. Ja sam u vezi požrtvovan i dao bih sve da opstane. Ja se ne ponašam kao dotični prema devojci! Ja sam džek! Ja nisam 'Imaš dva minuta ili smo završili'! Sve se rešava lepim razgovorom ili korektnim raskidom! Ja i te kako imam prava da komentarišem njega jer ga poznajem, a svi vi koji ne poznajete nas, a komentarišete e, vi pst!" poručio je on.

 

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Printscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...