MILE KITIĆ IMA VANBRAČNOG SINA KOJI ŽIVI U NEMAČKOJ? Elena nije njegovo jedino dete, ovu tajnu je pokušao da SAKRIJE od svih!
Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVENO

MILE KITIĆ IMA VANBRAČNOG SINA KOJI ŽIVI U NEMAČKOJ? Elena nije njegovo jedino dete, ovu tajnu je pokušao da SAKRIJE od svih!

Stars -

Svima je poznato da pevač Mile Kitić ima ćerku Elenu koju je dobio u braku sa Martom Savić, ali se spekuliše da ona nije njegovo jedino dete.

Naime, meštani u Tuzli govore kako se jedna njihova sugrađanka godinama hvalila da ima vanbračnog sina sa Miletom Kitićem kog su začeli pre dvadeset godina kada je Mile tu imao koncert.

foto: Damir Dervišagić

Navodno su se oni ranije upoznali u Nemačkoj, u Frankfurtu na jednoj svadbi gde je on pevao, a onda ga je ona kasnije primila u svoj dom u Tuzli. Mile nije želeo da ima dete s obzirom da je u to vreme bio oženjen, ali mu je ona navodno saopštila da je dobila sina.

Kako navode meštani, dogovor je ostao da ceo život to i kriju, a da je on tajno posećuje u Nemačkoj, viđa dete i daje novac kada treba. Ona se kasnije udala za bogatog Nemca i rodila još dvoje dece.

foto: Nebojša Mandić

Kurir.rs/Espreso, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track