PRVA POSTAVKA ZVEZDA GRANDA ŽIVELA JE KOD LEPE BRENE: Ove detalje iz života pevačice niko nije znao SEM KOMŠIJA! Izlanuli se pa otkrili SVE TAJNE KUĆE NA BEŽANIJSKOJ KOSI!
Foto: Printscreen Yt

krila godinama

PRVA POSTAVKA ZVEZDA GRANDA ŽIVELA JE KOD LEPE BRENE: Ove detalje iz života pevačice niko nije znao SEM KOMŠIJA! Izlanuli se pa otkrili SVE TAJNE KUĆE NA BEŽANIJSKOJ KOSI!

Stars -

Lepa Brena omiljena je komšinica na Bežanijskoj kosi, gde uživa u svim blagodetima raskošnog života. Neko bi na njenom mestu bio bahat, ali ona je decu vaspitala tako da uvek budu ljubazni i kulturni sa komšijama. Međutim, te iste komšije otkrile su manje poznate detalje, kao što je to da je prva postava "Zvezda Granda" spavala baš u kući balkanske zvezde.

- Brena i cela njena porodica su divni. Deca su lepo vaspitana, kulturna... Boba je uvek nasmejan i ljubazan, a ona, kada god je tu, šeta i trči sa nama na igralištu iza njene kuće - rekao je pevačicin prvi komšija.

Brena je produžila plac, kupila je još zemlje i napravila još četiri kuće u dvorištu, a igralište koristi da džogira u slobodno vreme.

- Jedna kuća služi kao poslovni prostor, u drugoj je tursko kupatilo, bazen, ima jedna za poslugu... Prva postavka "Zvezda Granda" živela je kod Brene. To ljudi ne znaju. Sva deca koja nisu bila iz Beograda, a takmičila su se, spavala su kod nje.Prvi ministar u privatnom sektoru, profesor Đukić, bio je vlasnik ove kuće, koja je sada Brenina. Prodao im ju je za milion maraka. Danas kuća vredi mnogo više jer je Brena kupila još zemlje i sada ima oko pola hektara placa - priznao je komšija, koji je insistirao na tome da ostane anoniman, a onda je i progovorio o danu kada je kidnapovan Brenin sin Stefan.

- Tog dana sam bio kod nekog prijatelja i tuda sam šetao, a ona je bila sa Stefanom u dvorištu. On je bio mali, dečkić, igrao se i trčkarao. Brena je ušla u kuću da uzme nešto, a ja sam video da se neki besan auto parkira pored. Stadoše i pitaše neku ženu koja je Brenina kuća i ova im pokaza jer kome je moglo da padne na pamet šta će se desiti samo nekoliko minuta kasnije... Uskoro su se čuli kuknjava, vriska i plač... Odzvanja mi i danas u ušima, dve decenije kasnije. Kad je preživela to kidnapovanje, živeće 150 godina - prisetio se sagovornik.

foto: Printscreen yt

Kurir.rs, Alo/ Foto: Pritnscreen YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track