ŽELJKO SAMARDŽIĆ VOLI MAJU VEĆ 4 DECENIJE: Pevač priznao kroz šta je sve prošao sa suprugom, a nije bilo lako! ETO VAM RECEPTA ZA SREĆAN BRAK!
Foto: Printscreen YT

prava ljubav godine ne broji

ŽELJKO SAMARDŽIĆ VOLI MAJU VEĆ 4 DECENIJE: Pevač priznao kroz šta je sve prošao sa suprugom, a nije bilo lako! ETO VAM RECEPTA ZA SREĆAN BRAK!

Stars -

Željko Samardžić uživa već 4 decenije u skladnom braku, a pevač o svojoj ženi priča sa punoljubavi, poštovanja i sa jakom emocijom. Maja se retko pojavljuje u javnosti, ali je zato uvek u njegovim mislima.

- Naravno da nam nisu cvetale ruže i da nas život nije mazio, ali, posle svega, kuća puna dece i ljubavi blagoslov je na koji niko ne može da ostane ravnodušan. Sve oko nas je rezultat naše ljubavi, razumevanja i uvažavanja, počev od prvog dana, kada smo, kao mladi, do ušiju zaljubljeni, jedno drugom glasno rekli "da" - rekao je Željko.

- Poneka lepa reč, osmeh, poljubac svakoj ženi će značiti mnogo, pogotovo u trenucima kad joj baš ne cvetaju ruže. I naravno, bez ljubavi ništa od toga ne vredi. Od nje sve počinje i ona je čarobni prah koji stvara čaroliju. Možda još po koja moja pesma i eto vam recepta za srećan brak. Važno mi je da ženi vidim osmeh na licu.Zasluga za odgoj dece pre svega pripada mojoj supruzi. Ona je stub naše porodice - zaključio je Samardžić u jednom ranijem intervjuu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Hello / Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja