AKO SE VEĆ KALJAŠ, NEMOJ DA SE VALJAŠ! NOVA SVAĐA KOCKAREVE I DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Pevačica i voditeljka u klinču, EVO šta Kristina tek treba da nauči!
Foto: Printscreen

originalno

AKO SE VEĆ KALJAŠ, NEMOJ DA SE VALJAŠ! NOVA SVAĐA KOCKAREVE I DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Pevačica i voditeljka u klinču, EVO šta Kristina tek treba da nauči!

Stars -

Dušica Jakovljević i Kija Kockar već neko vreme vode rat. U muzičkoj emisiji u kojoj su obe članice žirija, dogodila se nova rasprava između njih dve, koja nije mogla a da ne prođe nezapaženo.

Naime, grupa koja se predstavila plesnom tačkom učinila je to uz pesmu Kockareve, a isti su dobili pozitivan komentar za igru, a negativan za izbor kompozicije, od strane Jakovljevićeve.

- Što se mene lično tiče, vi ste bili sjajni. Uvek su plesne grupe najviše energije unosile u ovakav vid šou programa. Vidi se da imate veliko iskustvo, zbog toga sam očekivala da vidim od vas još nešto, a ne samo igranje uz Kristininu pesmu. Izdvojte se malo kao što ste se izdvojili po sinhronitetu - rekla je Jakovljevićka koju je Handanović odmah upitao da li možda zna kako ide refren Kijine pesme, ali je ona izbegla da bilo šta otpeva.

- Odličan izbor pesme, predlažem da sledeći put izaberete neko pesmu koju je radio Handanović, ili čak njegovu pesmu koju je otpevao kao autorsku. Prestanite oboje da peckate moju pesmu. Ne može da se dira moja pesma i da se ne očekuje da odgovorim - rekla je Kristina, a Dušica joj je odmah uzvratila.

- Kristina, ako već padneš, nemoj da se kaljaš. Ako se već ukaljaš, nemoj da se valjaš - kratko je rekla voditeljka, a Kristina se samo nasmejala ne želeći da se uvlači u dalju raspravu u emisiji "Pinkove zvdezde".

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Srbija Danas / Foto: Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track