VELIKA ISPOVEST ANDREANE ČEKIĆ: Svi je osuđuju zbog veze sa OŽENJENIM, a ona iznela detalje o bivšem mužu, prevari i kada su znali da će se RAZVESTI!
Foto: Dragana Udovičić

prava istina

VELIKA ISPOVEST ANDREANE ČEKIĆ: Svi je osuđuju zbog veze sa OŽENJENIM, a ona iznela detalje o bivšem mužu, prevari i kada su znali da će se RAZVESTI!

Stars -

Andreana Čekić ispričala je javno šta se sve dešavalo posle razvoda od Ivana Miladinovića, pa i kako je ušla u vezu sa Markom Miloševićem, koji je oženjen.

Ona je priznala da je želela prva javnost da obavesti da se razvodi, da niko ne bi nagađao zbog čega se to desilo. Pritom, pevačica nije želela nikoga da povredi.

foto: Damir Dervišagić

"Jedno što sam posle razvoda pogrešila jeste to što sam nastavila da radim sa njim i što sam ga ostavila da stanuje kod mene dok ne sredi svoj stan, ali toga sam tek sada svesna. Ne mogu njega da krivim, jer svako radi najbolje kako zna. Mi smo godinama sarađivali, ali sada prvi put kažem pred kamerama da tu nikada nije bilo neke ljubavi, kasnije smo to tek shvatili. Bukvalno sam se jednog jutra probudila, skuvala nam kafu i započela temu sa njim uz rečenicu: "Srećo moja, daj da priznamo jedno drugom da se ne volimo kao muž i žena", rekla je Andreana u emsiji "Estradanje", a onda progovorila o prevari:

foto: Dragana Udovičić

"Nikada nisam komentarisla priče da me je varao, ali ja sada mogu tvrdim da jeste. Ženu ne možeš da lažeš, ona to mora da zna, samo bi trebalo da prizna sebi. Ja sam priznala."

Čekićeva je otkrila i da je sada veoma srećna i ispunjena i da je njen partner oženjen, ali samo papirološki.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track