VOLIM DA SE ISPLAČEM, NIJE ME SRAMOTA: Dženan otvorio dušu o teškim momentima, a onda priznao šta koriste njegove kolege koje ne znaju da PEVAJU!
Foto: Dragan Kadić

OGOLIO SE

VOLIM DA SE ISPLAČEM, NIJE ME SRAMOTA: Dženan otvorio dušu o teškim momentima, a onda priznao šta koriste njegove kolege koje ne znaju da PEVAJU!

Stars -

Dženan Lončarević otvorio je dušu o privatnom životu o kom retko kad priča javno.

Pevač je priznao da ga u karijeri publika drži da ostane isti i da ne menja ništa, a na samom početku je sebi dao zadatak da ne pravi kompromise koji će ga skupo koštati.

foto: Dragan Kadić

"Nikada se nisam kockao kada je bila u pitanju estrada, uvek sam bio dosledan sebi i svojim muzičkim stavovima", rekao je Dženan i priznao da li mu se dešava da zaplače:

"Ja čak i volim da se isplačem, nemam problem sa tim i nije me sramota. Lako mogu da pustim suzu, veoma sam emotivan. Kada gledam film i vidim da će srećno da se završi, ja se rasplačem, lak sam na suzama."

foto: Printscreen RTS

Pevač je rođen u Prijepolju, a kaže da i dalje za rodno mesto diše i živi. S obzirom na to da se u današnje vreme sve češće koristi "autotjun", on je oktrio šta o tome misli.

"Po mom mišljenju, autotjun koriste pevači koji ne znaju da pevaju. Pokušaću slikovito da vam objasnim, to vam je kao kada polomite nogu, pa vam štaka pomaže da hodate, meni takva muzička štaka ne treba. Znam da pevam", izjavio je Lončarević, pa priznao da li je nekada pomislio na to da odustane od pevanja:

"Bilo je momenata kada je bilo teško, ali veliki sam borac i ne odustajem lako. Neke privatne stvari su me uzdrmale, ali o tome ne želim da pričam da ne bi posle ispalo da patetišem. Muzika je moj život, a od toga se ne odlazi tako lako."

foto: Printscreen Kurir

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track