EKSKLUZIVNO ZA KURIR! SINANOVA ĆERKA DOŽIVELA ŠOK ZBOG LAŽNE SAOBRAĆAJKE: Ne mogu da  smirim UPLAKANU majku, jedan brat se umalo SLUPAO, a drugi mi je zabranio da ikada više uradim OVO! STRAŠNO! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

Igraju se sa životom

EKSKLUZIVNO ZA KURIR! SINANOVA ĆERKA DOŽIVELA ŠOK ZBOG LAŽNE SAOBRAĆAJKE: Ne mogu da smirim UPLAKANU majku, jedan brat se umalo SLUPAO, a drugi mi je zabranio da ikada više uradim OVO! STRAŠNO! (FOTO)

Stars -

Ćerka pokojnog Sinana Sakića, Đulkica, potresena je, a ujedno i ljuta zbog lažne informacije da je doživela tešku saobraćajnu nesreću i da je jedva ostala živa.

"U šoku sam! Zbog Ramazana, bili smo iscrpljeni, muž, deca i ja pa smo legli oko 21 sat. Otkako je tata umro, gasim zvuk na telefonu, pa sam to uradila i sinoć", počela je za Kurir ispovest Sinanova ćerka, dodajući da nije mogla da veruje ujutro koliko je poziva dobila.

foto: Pritnscreen

"Kada sam se probudila, imala sam 350 propuštenih poziva na whats appu od starije ćerke i mame, i plus brojnih poruka da li sam dobro. Prvo sam pomislila da se mami nešto desilo i uplašila sam se jako. Pozvala sam je, a ona je počela da plače i ispričala šta se desilo. Brat Alen mi je rekao da nikad više ne gasim telefon, dok brat Ernest umalo nije doživeo udes jer se vraćao iz Bugarske kada je primio lažnu vest o mojoj nesreci", rekla je Đulkica.

"Ljudi su mi slali prepiske. Neka devojka ih je ubeđivala da sam doživela udes, da su me sat vremena izvačili iz kola, još je slala neke slike. Strašno! Ovo je bio šok za moju porodicu, majka i deca su mi se potresla kao nikad do sad", objasnila je ko stoji iza svega.

foto: Printscreen

Kurir.rs/M.D/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja