GALA PROSLAVA

KAD SIN DRAGANE MIRKOVIĆ SLAVI PUNOLETSTVO: Sve pršti od LUKSUZA u zamku! Marku 18. čestitali Roki i Terminator, a VAN DAM mu poslao KOVČEG pun ZLATNIH POLUGA! PEVAČICA U SUZAMA (VIDEO)

Stars -

Pevaćica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić organizovali su punoletstvo sinu Marku u svom domu, srednjevekovnom dvorcu Ebenfurt, nadomak Beča.

foto: Promo

Čitav događaj folk carica i ugledni austrijski biznismen planirali su mesecima jer im je želja bila da porodici, prijateljima, članovima diplomatskog kora, gostima iz vrha političkog, kulturnog i drugih sfera javnog života prestonice Austrije, ali pre svega slavljeniku Marku, njegovoj sestri Manueli i njihovim prijateljima prirede događaj za pamćenje.

foto: Pritnscreen

Oni koji nisu mogli da prisustvuju velelepnom slavlju, poslali su video čestitke, što je veoma ganulo i obradovalo Mirkovićevu, pa je čestitke glumaca, sportista, i prijatelja postavila na Instagram. Njenom sinu sve najbolje su poželeli, između ostalih, Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, aŽan Klod Van Dam je čak spremio poklon za slavljenika...

foto: Pritnscreen

"Hvala puno dragi prijatelji na čestitkama za Markovo punoletstvo. Kao majku ste me iznenadili, obradovali i raznežili. Hvala vam od srca", napisala je Mirkovićeva uz video.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track