FILIP IMA TAJNU SOBU U LUKS VILI NA BEŽANIJI! A ovaj pevač tu mu svake noći dolazi: Otkrivena velika TAJNA ŽIVOJINOVIĆA!
Foto: Damir Dervišagić

HIT

FILIP IMA TAJNU SOBU U LUKS VILI NA BEŽANIJI! A ovaj pevač tu mu svake noći dolazi: Otkrivena velika TAJNA ŽIVOJINOVIĆA!

Stars -

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u novom domu na Bežaniji uživaju u porodičnom životu, zajedno sa naslednikom Aleksandrom.

Kako pevačicin venčani kum Aco Pejović otkriva - i on ume tamo da se baškari, jer on i Filip imaju svoj prostor koji je izolovan od svega!

"Ja sam svaku noć kod Filipa na pivu. Mi imamo jednu prostoriju kod njih u kući koja je, onako, sklonjena od svega. Onda se tu pije pivo, vino, vode razni razgovori, spremaju pesme, preslušavaju, zezamo se... Super je tu", ispričao je on.

foto: Zorana Jevtić

Pevač se, pak, nije zaustavio tu. On je još jedan detalj iz ove porodične kuće "pustio" u javnost, a tiče se malog Aleksandra Živojinovića.

"On je još uvek jedan mali švrća, koji gura neku svoju priču. Još uvek se samo smeje i radi ono što treba da radi beba u tom periodu. Super je! Evo, kum kaže da lepo spava, svako jutro ga probudi u 4, 4:15... (smeh)", ispričao je Aco.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja