MIONA MU JE BILA NAJVEĆA PODRŠKA KROZ TEŽAK PERIOD: Oduševićete se kada vidite kako izgleda žena Dejana Pantelića! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI

MIONA MU JE BILA NAJVEĆA PODRŠKA KROZ TEŽAK PERIOD: Oduševićete se kada vidite kako izgleda žena Dejana Pantelića! (FOTO)

Stars -

Dejan Pantelić je otovoreno pričao o borbi sa rakom, a najveća podrška u teškom periodu bila mu je supruga Miona.

Miona je od Dejana mlađa 8 godina, a voditelj je i te kako privrežen i njoj i deci. Ono što je za dubok naklon jeste žar sa kojim se Miona bori za svoju porodicu.

Ona sve vreme bila je uz Dejana u godinama u kojima se borio za život, a pored toga je brinula i o deci koja se godinama unazad bore sa dijabetesom.

"U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu (ćerka) fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove", rekao voditelj jednom prilikom.

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track