IVONA NEGOVANOVIĆ OPTUŽENA ZA KRAĐU: Cuca opljačkala gazdaricu, iz podstanarskog stana ukrala TA peć, klimu, cipelarnik, sto, tepih, posuđe, DASKU ZA WC ŠOLJU i to nije sve...
Foto: Printskrin

skandalozno

IVONA NEGOVANOVIĆ OPTUŽENA ZA KRAĐU: Cuca opljačkala gazdaricu, iz podstanarskog stana ukrala TA peć, klimu, cipelarnik, sto, tepih, posuđe, DASKU ZA WC ŠOLJU i to nije sve...

Stars -

Ivona Negovanović Cuca opljačkala je bivšu gazdaricu Ljiljanu Mirić, kod koje je stanovala nepunih godinu dana.

foto: Viber Tamara I Dragana Udovičić

Kako Kurir saznaje, vlasnica stana na Čukarici podnela je krivičnu prijavu protiv pevačice koja je svojevremeno povezivana sa pokojnim Šabanom Šaulićem, a nadležni organi uveliko se bave procesom.

- Cuca je sa bivšim ljubavnikom Radetom Čokanom iznajmila stan u februaru prosle godine i zajedno su živeli nekoliko meseci, sve dok se nisu posvađali i potukli. Čuli smo ih kako viču jedno na drugo, ma, samo su nam zadavali brige i glavobolje - otkriva jedna komšinica i dodaje da je muzičar iz Beča ubrzo spakovao stvari i napustio Cucu, a ona je ostala tu i dalje da živi.

foto: Printskrin

- Ona se hvalila da vikendom peva i da sama zarađuje, pa je mogla sebi da priušti stan koji je iznajmljivala. Međutim, gazdarica je se naljutila kada je Ivona počela da skuplja u stanu mačke, koje su se omacile, a pritom nije vodila računa o higijeni, pa se smrad osetio čak u hodniku. Komšiluk se redovno žalio na njeno ponašanje, pa je Ljiljana početkom decembra prošle godine bila primorana da joj da otkaz, uz rok od mesec dana za iseljenje - objašnjava naš izvor i nastavlja:

- Cuca se u međuvremenu nije javljala na telefon, niti je odgovarala na poruke. Kada je vlasnica 6. januara po dogovoru došla u stan da se razduže, zatekla je maltene prazne prostorije, i to bez Cuce! Ona je spakovala stvari i pobegla. Negovanovićeva je ukrala TA peć sa tajmerom iz dnevne sobe, neotpakovan klima uređaj koji nije bio ugrađen, stilsku komodu sa tri fioke, cipelarnik, veliki dugački sto, tepih, prekrivač sa bračnog kreveta, dvosed i fotelje, roletnu, stočić sa stonom lampom, stolicu koja je bila antikvitet, kompletno posuđe, drvenu dasku za WC solju....

Pored svega, ostavila je uključen bojler i peć u trpezariji da izduvava vazduh 24 sata dnevno, pa je tako nabila veliki račun za struju. Žena je ostala u šoku, da bi zatim odmah pozvala policiju i prijavila krađu.

Posto je Ljiljani poznat identitet lopova, morala je direktno da se obrati tužilastvu, sto je i učinila, a njena prijava je prihvaćena.

Stupili smo u kontakt sa Ljiljanom Mirić, koja je potvrdila naša saznanja. - Tačno je sve što ste čuli, ali ja zaista ne mogu da pričam ništa javno na tu temu dok se ne završi proces. Komšije znaju o čemu je reč - rekla je penzionetka za Kurir.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt i sa pevačicom, ali ostala je nedostupna do zaključenja ovog broja.

Bila povlašćena

Plaćala kiriju samo 100 evra

Kako smo saznali, Cuca je imala veoma povoljan dogovor sa gazdaricom - kiriju je plaćala svega sto evra!

- Ljiljana je Cuci izašla u susret i naplatila joj kiriju gotovo simbolično, bilo joj je važno samo da bude čista i uredna i da sve plaća na vreme. Nažalost, Cuca je zloupotrebila njeno poverenje, pa je Ljijana, inače penzionerka, poludela kada je zatekla ispražnjen stan i shvatila da je činila dobro jednom običnom lopovu - kaže naš izvor.

Nije joj prvi put

Cuca pokrala još jednog stanodavca?!

Cuca je ranije stanovala na Košutnjaku, gde je navodno takođe opljačkala stan. Pošto tadašnji vlasnik nije uspeo da je nađe, on je saznao u medijima da se pevačica zabavlja sa Radetom Čokanom, pa mu je pisao na Fejsbuk da ga je Cuca pokrala i da pokuša da ga spoji sa njom.

ČINJENICE

Šta je sve uzela Cuca

- TA peć - klima uređaj - stilsku komodu - cipelarnik - stilski sto - dvosed i fotelje - kompletno posuđe - drvenu dasku za WC šolju

Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track