Najnovije vesti

TO JE DUPLA BOL! NJEGOVE LJUBAVNICE SU SPAVALE, JELE I PILE KOD ANABELE: Pevačica otvorila dušu o bolnoj temi, ovako ju je Gagi VARAO u braku!
Foto: Ana Paunković

PRORADILE EMOCIJE

TO JE DUPLA BOL! NJEGOVE LJUBAVNICE SU SPAVALE, JELE I PILE KOD ANABELE: Pevačica otvorila dušu o bolnoj temi, ovako ju je Gagi VARAO u braku!

Stars

Anabela Atijas progovorila je o prevarama svog bivšeg muža Gagija Đoganija, a od njega se razvela pre 10 godina.

Pevačica je priznala da su u pitanju bile žene koje su joj bliske kao sestre.

foto: Pritnscreen Instagram

"Ja stvarno moram da se ogradim da sam sada po tom pitanju najbezbrižnija u životu. Nisam hvatala muškarce u prevari, već su dolazile informacije do mene. Ne bi verovala kakve su mi drugarice, skoro pa sestre bile te devojke koje su mi to učinile. Ja ne znam šta je to. Šta god da je bilo u pitanju, nije bilo potrebe za tim jer sam se i ja divila njima, to su bile baš ostvarene žene i voljene i lepe. Ja im nikada nisam rekla da to znam zato što sam uvek krivila mog supruga tadašnjeg. Nikada im nisam zamerila, našla sam način da se distanciram. Možda se jedna prepozna, ali čisto sumnjam. Čak mi on tu može biti jasan, ali šta je sa njima?", rekla je Anabela u emisiji "Magazin IN" i dodala:

"To su bile žene koje su dolazile kod mene kući, jele, pile, spavale i ja sam se družila s njima. To je dupla bol. Saznavala sam te stvari od ljudi iz naše branše koje nikada nisu zloupotrebile te informacije jer je njima bilo podjednako bolno kao i meni. Ja sam to proverila. Taj što je brljao, nije znao da brlja kako treba. Baš sam patila i bolelo me je. Samo sam želela da mi neko kaže koji je razlog."

foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...