MOGU SAMO DA MI PLJUNU POD PROZOR, NIŠTA VIŠE! Katarina Grujić bez pardona progovorila o kolegama i sujeti na estradi: Gledam samo SEBE i u SVOJE DVORIŠTE!
Foto: Damir Dervišagić

OPLELA

MOGU SAMO DA MI PLJUNU POD PROZOR, NIŠTA VIŠE! Katarina Grujić bez pardona progovorila o kolegama i sujeti na estradi: Gledam samo SEBE i u SVOJE DVORIŠTE!

Stars -

Katarina Grujić bez dlake na jeziku progovorila je o sujeti na estradi, pa istakla kako, iako ima onih kojima njena pojava smeta - da je mnoge "oterala u penziju".

"Mnoge sam oterala u penziju. Gledam samo sebe. Nije mi cilj da bilo kome napakostim ili učinim nešto loše, ali nisam kriva ako se nekome karijera gasi. Uopšte me ne zanima šta se drugima dešava, gledam samo sebe, svoju karijeru, svoje dvorište", kaže Katarina i dodaje da i te kako oseća pakost i ljubomoru na svojoj koži.

"Naravno da osećam. Čim je neko uspešan, čim mu dobro ide, pojavi se gomila onih koji bi da ga srozaju, koji bi da mu napakoste, da ga unište. Meni tu ništa nije jasno jer ja nisam takva i radujem se svačijem uspehu. U mom srcu nema mesta za pakost i ljubomoru. Znam da me mnogi pljuju. Imam prijatelje koji mi donose dokaze da me je neko pljuvao, ogovarao, pričao svašta o meni. Donose mi snimke, poruke, mnogo toga... Odlično znam ko su te osobe i nije mi jasno zašto im smetam. Nije na meni da iznosim imena i da se javno svađam sa onima koji su mi nebitni u životu. Neću nikome da dajem na značaju. Želim im samo da i oni imaju hitove, uspeh, život i karijeru kao ja što imam."

Pevačica je dodala i da joj je čudno što smeta onima koji imaju uspešne karijere.

"Smetam i nekima koji imaju hitove, koji lepo rade i imaju pristojne karijere. Hajde da razumem one neuspešne, ali ove druge... Samo gledaju da popljuju, da ponize nekoga. Nameštaju lažne priče, smišljaju gluposti, omalovažavaju tuđi uspeh. Mnogi će se zacrveneti kada se sretnemo i kada ih pogledam u oči", izjavila je Kaća.

foto: Ana Paunković

"Mogu samo da mi pljunu pod prozor i ništa više! Ima takvih svuda, u svakom poslu. Samo što je estrada javna, pa je sve izraženije, transparentnije i ljudima zanimljivije", zaključila je ona.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track