MARIĆEVA SKANDALOZNA IZJAVA! ŽENI POSLE 50. OTKUCAVA BIOLOŠKI SAT I ONA JE NIŠTA! Seksolog UŽIVO u jutarnjem izvređao Nadu Macuru, a onda mu je ona SPUSTILA (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŽESTOK OBAČUN

MARIĆEVA SKANDALOZNA IZJAVA! ŽENI POSLE 50. OTKUCAVA BIOLOŠKI SAT I ONA JE NIŠTA! Seksolog UŽIVO u jutarnjem izvređao Nadu Macuru, a onda mu je ona SPUSTILA (VIDEO)

Stars -

Doktorka Nada Macura i profesor dr Jovan Marić žestoko su se posvađali u Jutarnjem programu kada su se dotakli teme seka i kome brže otkucava biološki sat - ženama ili mušlarcima.

Seksolog Marić je u jednom trenutku spomenuo i kako su žene u 50. ne služe ničemu.

Na početku je dr Marić ispričao poprilično skandalozan vic o veličini muškog i ženskog polnog organa, i iako je svima bilo smešno, doktorka Nada se nije smejala.

foto: Printscreen

"Gde me pozvaste u ovu emisiju. To je glupo pitanje kako ja proveravam muškarce", bila je šokirana Macura.

foto: Printscreen

Kada je Marić objašnjavao zašto muškarci ne žele da se ožene sa lepim devojkama, pre svega zato što se boje da ostanu bez nje jer će uvek da naiđe neko mlađi, lepši, pametniji, Macura ga je prekinula: "Pa vi govorite kao da ste iz srednjeg veka".

"Ljudi se ne biraju po lepoti. Muška i ženska lepota su neuporedive, može da nam muškarac biti tako zanimljiv sa nekim detaljem, sa glasom, pokretima, sa stavom. Ja volim pametne muškarce", objasnila je Macura.

"Kad vidite lepog lepog muškarca sa ružnjivom ženom, objašnjenje je otkuda vi znate šta mu ona sve radi u krevetu i kakva je majstorica", rekao je Marić, ali se Macura uvredila: "Ma ajte molim vas, a lepe žene ne rade to?!"

"Ona mora da nadoknadi to što je ružnjikava, dok se ove lepe ne moraju truditi, one su narcesiodne, ove druge moraju nešto da znaju kako bi zadržale uz sebe".

foto: Printscreen

"Smešno je kada vidite tata u 50", rekla je Macura, a onda se Marić nadovezao: "Smešno je jer ženama otkucava biološki sat i posle ste 50. godine ništa".

"Muškarcima sa 50 radi prostata", nastavila je Nada, a Jovan je pokušao da objasni doktorki govoreći podatak da svi geniji Betoven, Mocart, otac imao u proseku 50. godini.

"Umesto da ženite i udajete, vi treba da pravite decu, ma daj, molim vas", bila je baš iznervirana Macura i morala je da mu spusti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track