VODITELJKA PAROVA JE 2 PUTA MORALA NA HITNU OPERACIJU: Prvo je imala tumor materice, pa vilice, a evo kako se sada OSEĆA!
Foto: Printscreen/Instagram

PROGOVORILA

VODITELJKA PAROVA JE 2 PUTA MORALA NA HITNU OPERACIJU: Prvo je imala tumor materice, pa vilice, a evo kako se sada OSEĆA!

Stars -

Voditeljka Jelena Petković podelila je probleme koje je imala sa zdravljem, pa i kako se sada oseća.

Ona je u toku trudnoće otišla na jednu rutinsku kontrolu i primetila da joj raste umnjak koji zbog drugog stanja nije mogla da operiše. To je uradila nakon porođaja, a onda ju je sačekalo neprijatno iznenađenje.

foto: Instagram

"Nakon dve godine, prilikom još jedne kontrole uradila sam dodatne preglede i nakon određenog vremena saopšteno mi je da imam veliku promenu u donjem delu vilice i da hitno to moramo da operišemo", rekla je Jelena koja još uvek oseća bolove.

"Znala sam da sam u dobrim rukama, ali sama ta činjenica da se opet srećem sa tumorom u svega par godina, prvo 2014. tumor grlića materice i nekoliko godina nakon toga tumor vilice zaista mi nije bilo svejedno. I dan danas ponekad ne osećam donji deo vilice dok su prisutni povremeni bolovi mada se iskreno nadam da će i to vremenom proći. Ono što je bitno je da smo dobili nalaze i da je tumor benigni", završila je ona.

foto: Instagram

Kurir.rs/Srbijadanas, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track