OSEĆAO SAM SE KAO DA ME UDARIO VOZ: Bosanac otkrio koliko dugo će se OPORAVLJATI od operacije, ali i 2 stvari koje su mu ZABRANJENE!
Foto: Printscreen

ISKREN

OSEĆAO SAM SE KAO DA ME UDARIO VOZ: Bosanac otkrio koliko dugo će se OPORAVLJATI od operacije, ali i 2 stvari koje su mu ZABRANJENE!

Stars -

Dragan Stojković Bosanac oporavlja se od operacije srčanog zaliska, a kako je naveo ceo proces trajaće 6 meseci.

Muzičar je izjavio da je prvog dana nakon operacije malo hodao, kao i da mu rez na grudima, koji je veličine pet-šest centimetara, lepo zarasta.

foto: Printscreen/ZG

"Prve kontrole su dobro prošle i sada se spremam za glavnu. Uz mene su porodica i prijatelji, pre svih Dunja, sa kojom sam od gimnazijskih dana. Njeno prisustvo mi najviše znači. I dalje se oporavljam i nadam se da će za otprilike pola godine sve biti kao pre. Posle opracije sam se osećao kao da me je udario voz, potom kao da me je udarila lokomotiva, a sada kao da me je udario fića", otkrio je Bosanac i istakao da trenutno ne vozi, kako ne bi napravio neki propust.

"Nadam se da ću se za pola godine sasvim oporaviti. Uskoro se vraćam u emisiju "Zvezde Granda", a moj instrument, harmoniku, još ne smem da sviram, ali i to ću moći za koji mesec", dodao je Stojković.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Gloria, Foto: Printscreen/YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track