Najnovije vesti

IMAM FOTKE TVOG K*RCA! ZNAM S KIM SPAVAŠ! Mladi SRPSKI GLUMAC u strahu zbog GEJ AFERE! 4 godine mu stižu PRETNJE zbog eksplicitnih fotografija, sad mu PRETE i OVOM
Foto: Profimedia

NAPRAVILI SU MU HAOS od života

IMAM FOTKE TVOG K*RCA! ZNAM S KIM SPAVAŠ! Mladi SRPSKI GLUMAC u strahu zbog GEJ AFERE! 4 godine mu stižu PRETNJE zbog eksplicitnih fotografija, sad mu PRETE i OVOM

Stars

I dok mnogi sportisti, pevači i pevačice strepe da li će osvanuti na nekom porno-sajtu ili će se neki njihov privatni video proširiti internetom, jedan srpski mladi glumac u velikom problemu jer poslednji mesec dobija pretnje da će biti objavljene njegove gole fotografije koje je razmenjivao sa muškarcima.

 

"Kada je došao u Beograd mladog glumca je ponela slava i zabava u velikom gradu. Svakodnevno je izlazio, zabavljao se i uživao u studentskom životu. Na prvoj i drugoj godini Fakulteta dramskih umetnosti nije bio toliko poznat i retko je dobijao uloge, tako da se nije plašio kakvu će sliku stvoriti o sebi. Ipak, 2015. mladi glumac je dobio glavnu ulogu u popularnom filmu i vrlo brzo postao je popularan, ali sa popularnošću i slavom stigle su i njegove brige", rekao je izvor. 

foto: Profimedia

Atraktivni plavušan vodio je dosta promiskuitetan način života, a u godinama kada je studirao, eksperimentisao je svojom seksualnošću.

 

"Najviše se plašio zbog roditelja jer je on iz malog grada iz Banata i dotuklo bi ih kada bi saznali da njihov sin spava i s muškarcima i ženama. Baš u tom periodu, kada je bio u najvećem strahu da nešto ne procuri, počele su i prve pretnje. Pre četiri godine počeli su da ga ucenjuju, a glumac nije znao šta ga je snašlo", kaže naš izvor i otkriva da je plavušan tada načisto odlepio. 

foto: Profimedia


"Tražili su mu novac, a pretnje su stizale i od devojaka i od muškaraca. On je znao da je sve to istina jer je nekoliko puta spavao s devojkama, ali i momcima, a pritom se snimao i fotkao. Poslednji mesec život mladog glumca je nepodnošljiv. Svakog dana mu stižu poruke. Njegov Instagram se usijao kao i Fejsubuk, a celi slučaj je čak hteo i da prijavi policiji, ali je ipak odustao", ispričao je u razgovoru.


"Ako budu nastavili da ga ucenjuju, on će ceo slučaj da prijavi policiji jer poruke sadržaja „Imam fotke tvog k*rca“ ili „Znam sa kim spavaš“ veoma ga uznemiravaju i ne dozvoljavaju mu da normalno obavlja svakodnevne aktivnosti. Nekada pored ovakvih poruka stoji i iznos koji bi trebalo da plati, a nekada samo da će njegova gola fotka da završi na internetu", završava priču izvor.

foto: Profimedia

Kurir.rs/VIP/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...