Najnovije vesti

POSETILI SMO KUĆU GDE JE ŽIVELA MINA KOSTIĆ: Porodica joj je bila siromašna, usvojena je sa 5. godina, a udomila ju je tetka POZNATOG PEVAČA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

KURIR STARS

POSETILI SMO KUĆU GDE JE ŽIVELA MINA KOSTIĆ: Porodica joj je bila siromašna, usvojena je sa 5. godina, a udomila ju je tetka POZNATOG PEVAČA! (FOTO)

Stars

Kostićeva pre mesec dana bila u rodnoj kući, kod biološke majke, koja ju je, kada je imala samo pet godina, zbog bede dala pokojnoj Dudi na čuvanje.

Minira Jašari, poznatija kao Mina Kostić, do pre desetak godina bila je veoma popularna, sve dok nije odlučila da se povuče iz javnosti i posveti ćerki Anastasiji, koju je 2009. godine dobila u braku sa kolegom Igorom X Kostićem. Dok je bila u žiži, o pevačici smo mogli da čitamo razne zanimljive priče, a i ona sama je otvoreno pričala o svom turbulentnom životu.

foto: Sonja Spasić

Još na početku svoje karijere Mina je otkrila da je kao petogodišnja devojčica usvojena i da ju je odgajila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje, koji su romskog porekla. Mina je rođena u mnogočlanoj porodici, sa desetoro dece, i tih sedamdesetih godina živeli su veoma teško u kućici u prigradskom naselju Ledine, dok je ona pored pokojne Dude živela kao princeza. Ekipa Starsa uputila se u pevačicinu rodnu kuću i u uličici u zabačenom delu Ledina. Lako smo pronašli Kostićkin nekadašnji dom jer sve komšije znaju da je ona tu kratko živela. Iz kuće koja je u fazi renoviranja izašla je žena koja neodoljivo podseća na Minu. Bila je to njena sestra, koja nas je ljubazno dočekala.

foto: Luka Šarac

- Jeste, ovde je Minina kuća. Malo ste me iznenadili, nisam očekivala novinare. O Mini mogu sve pozitivno i lepo da kažem, ja sam njena sestra. Posećuje nas često, baš je bila prošlog meseca, čujemo se, sve je u najboljem redu, zaista. Naša majka Zoja nije trenutno ovde, morala je da otputuje jer renoviramo kuću - priča rođena sestra poznate pevačice, kada se iza ugla pojavio čovek srednjih godina i počeo da viče.

foto: Dragana Udovičić

Predstavio se kao Minin brat i poručio da se sklonimo.

- Nema ništa od priče, gubite se odavde. Ništa je ne ispitujte, ja ne dozvoljavam! Čujete li šta vam kažem ili treba da reagujem?! Ne smete ništa ovde da slikate, ni kuću, ni ulicu, ni mene, ništa - rekao je neljubazan i besan dečko, a potom se obratio Mininoj sestri.

- Ko ti je rekao da govoriš, koga si pitala?! Dolazi ovamo, čuješ šta ti kažem? Kako smeš da pričaš s njima? - vikao je, a potom uhvatio devojku za ruku i počeo da je maltretira.

Na sreću, veći incident je izbegnut jer su majstori koji su radili na renoviranju kuće uspeli da smire pomahnitalog brata Kostićeve, a mi smo odlučili da što pre završimo neprijatnu posetu.

foto: Kurir

Kurir/M. Dejanović, I. Ercegovčević, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...