Najnovije vesti

MANEKENKA DOJILA JE  SINA U JAVNOSTI, POLA SRBIJE JE NAPALO: Sada je Bojana otkrila šta misli o NAŠOJ NACIJI, a njene reči će razbesneti mnoge!
Foto: Instagram screenshot

Odgovor

MANEKENKA DOJILA JE SINA U JAVNOSTI, POLA SRBIJE JE NAPALO: Sada je Bojana otkrila šta misli o NAŠOJ NACIJI, a njene reči će razbesneti mnoge!

Stars

Bojana Barović privukla je pažnju medija promovisanjem dojenja bebe u javnosti u čemu je zdušno podržava suprug Nikola Rokvić. Ona ispriča koliko je važno da majke doje decu i otkriva da li je u Srbiji doživela neprijatnost zbog dojenja u javnosti.

 

- Mislim da smo više nezadovoljna, nego primitivna nacija kada je reč o dojenju na javnom mestu. Nezadovoljstvo sopstvenim životima pravi ljude takvima da su im prirodne stvari neprihvatljive. To me iskreno ne interesuje - rekla je Bojana bez ustezanja i objašnjava kako je donela odluku da doji bebu uživo u programu na televiziji i da putem društvenih mreža promoviše ovakvu praksu.

foto: Printscreen

- To je temelj na kome se zdravlje deteta gradi, i verujem da se edukacijom i promovisanjem može povećati procenat dojilja koji je trenutno veoma nizak u Srbiji.

 

- Otkrila je i da li ikada na javnom mestu doživela neku negativnu reakciju kada je odlučila da podoji bebu.Ne bih znala jer ne obraćam pažnju na te stvari - jasna je manekenka.

 

- Ključ je svakako u organizaciji, ali to ne znači da je lako čak i kada smo dobro organizovani. Ono što je meni najvažnije su prioriteti, a deca su mi svakako na prvom mestu, pa sve ostalo. Trudim se da ni posao ne trpi mnogo, ali za poslovne obaveze će uvek biti vremena, a njihovo detinjstvo je jedno i ne želim da propustim ni najmanji delić toga - iskrena je manekenka, koja otkriva da ona i Nikola podjednako učestvuju u slatkim roditeljskim obavezama:

 

- Mnogo mi pomaže, u stvari ne volim reč pomaganje, već bih pre rekla da smo zajedno u svemu i funkcionišemo kao prava, sada veća porodica, gde se vrlo dobro zna šta su čije obaveze. Starije dete obično bude ljubomorno kada u porodicu stigne bata ili seka, ali to nije slučaj sa Bojaninom ćerkom Leonom.

 

- Ona Simeona obožava i sve nas je iznenadila svojom zrelošću. Nismo očekivali da će ga tako lepo prihvatiti, ali smo se takođe veoma trudili da joj približimo sve kroz priču i igru, tako da ga je ona sa nestrpljenjem iščekivala. Verujem da kada se detetu pruži mnogo ljubavi, pažnje i sigurnosti, oni izrastaju u sigurnu decu i imaju manje problema sa prihvatanjem novonastalih situacija - smatra lepa Novosađanka.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Scena/Foto Instagram screenshot

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...