Najnovije vesti

MAJA MARIJANA OD PALJENJA MERCEDESA ŽIVI U STRAHU: Pod velikim smo stresom, ćerka stalno plače, BOJIMO SE! A onda je poslala JASNU poruku NALOGODAVCIMA (VIDEO)
Foto: Ana Paunković, Printscreen

Velika neprijatnost

MAJA MARIJANA OD PALJENJA MERCEDESA ŽIVI U STRAHU: Pod velikim smo stresom, ćerka stalno plače, BOJIMO SE! A onda je poslala JASNU poruku NALOGODAVCIMA (VIDEO)

Stars

Pevačica Maja Marijana nedavno je doživela ogromnu neprijatnost kada joj je automobil mercedes zapaljen na parkingu ispred zgrade gde živi sa porodicom.   

"Na kameri smo videli dvojicu koji se muvaju oko auta, bilo je oko petnaest do dva 22. aprila. Prvo smo mislili da obijaju kola, a onda smo videli da gori auto. Ćerka i ja smo izletele na terasu, počele da vrištimo, bilo je strašno. Nisu to prijatne situacije, nisam mogla da verujem mislila sam sanjam. Ne mogu to da gledam, potresa me. Vatrogasci i policija su brzi došli. Moglo je sve da eksplodira", ispričala je Maja Marijana. 

foto: Ana Paunković

"Svašta mi je prošlo kroz glavu. Ja nisam se nikome nikada nigde se nisam zamerila. Postoje ljudi koji  imaju finansijske obaveze prema mojoj porodici. Nekoliko njih. A ne mogu da tvrdim ko je.  Imam sedim svima na glavi dok se ne otkrije ko je", ispričala je Maja Marijana. 

"Nisam u tom filmu. Povukla sam se iz javnosti, a ovo mi jako crpi energiju. Moja mlađa čerka je još dete, pod stresom je, plači jer ne znamo šta je ko je na šta sve spreman", rekla je Maja Marijana u Novom jutru 

Kurir.rs/foto Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...