VESELO

KAĆA GRUJIĆ DOŠLA MEĐU POSLEDNJIMA KOD DINČE, ALI NIJE SE MNOGO POTRESLA: Progovorila o partneru, pa otkrila gde će je ODVESTI ZA ROĐENDAN! ČISTA ROMANTIKA! (KURIR TV)

Stars -

Katarina Grujić došla je među poslednjima kod svog kolege Milana Dinčića Dinče koji danas pravi gala veselje sa svojom izabranicom Jelenom Sekulović.

Kako je sama istakla, ona je kasnila zbog poslovnih obaveza, ali kada je videla da joj je tu poznato društvo rasploženje se odmah popravilo.

"Zbog velike gužve i obaveza nisam uspela da stignem tačno u 3 sata, ali se nadam da mi Dinča neće zameriti. Vidim da je dosta mog društva došlo, tako da mislim da će nam biti danas baš prelepo.

Katarina je priznala da njen partner nije bio u mogućnosti da dođe sa njom, pa će propustiti prvi ples.

"Mora prvo da bude neki ples za početak, ali danas neću moći da učestvujem u prvom plesu pošto moj partner nije tu. Sigurno da posle kada budu krenule neke brže pesme biću prva na podijumu", rekla je pevačica.

"Moj parnter je jako zauzet i danas je radni dan i radi tako da, svakako se viđamo sad u nedelju kad budemo putovali zajedno u Pariz, da proslavimo moj rođendan. Tako da, jedva čekam. On meni u potpunosti veruje, tu ima dosta i njegovih prijatelja, on bi mene pustio i na Mars da idem sama", završila je Grujićeva.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Kurir tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track