BILJANA VUJOVIĆ STALA U ODBRANU KOLEGA: Vlado, Beograd neće nemire!
Foto: Marina Lopicic

ODGOVOR

BILJANA VUJOVIĆ STALA U ODBRANU KOLEGA: Vlado, Beograd neće nemire!

Stars -

Nakon što je Vlado Georgiev Leontinu Vukomanović nazvao "režimskom pudlicom", a potom Damira Handanovića optužio da je lopov, Biljana Vujović stala je u njihovu odbranu.

foto: Kurir štampano

U prepisci u Vajber grupi u kojoj se svi autori bave smenom Upravnog odbora Sokoja, a do koje je Kurir ekskluzivno došao, vlasnici brojnih hitova nije se dopalo to što je muzičar obavestio kolege da će ići na protest, a potom i njegove uvrede upućene pevačici i direktoru CEBEF-a.

foto: Kurir

- Neko ko je rođen u Dubrovniku, a odrastao u Herceg Novom, dakle Hrvatska i Crna Gora se bore za "prava" ljudi koji su rođeni u Srbiji. Podrška Handanoviću i Leontini i svima koji su se našli prozvanim. Naš Beograd neće nemire, Beograđani neće nemire, Srbija neće nemire! Umorni smo! Samo muzika može da spoji nespojivo, a kao što se vidi, politika je razdvojila sve što je bilo spojeno. Drage kolege, ostaćemo u temi - napisala je Biljana. Georgiev joj je odgovorio na poruku ovako:

foto: Kurir

- Odgovoriću ti ja. Moj otac je iz Srbije, ja sam državljanin Srbije i živim u Beogradu od '91 godine. A s tom pričom o Handanoviću i poltrončinama koji kradu svaki dan i pišu lažne košuljice za Sokoj - odje*ite! Toliko, a za smenu se slažem. I nismo baš svi kolege jer će se to sve tek revidirati, i vaš Žeks, itd, i OFPS .

foto: Kurir
foto: Marina Lopičić

Pozvali smo Biljanu za komentar, koja kaže da nema ništa protiv pevača, ali joj se ne sviđaju njegovi stavovi.

- Georgieva cenim kao muzičara, pevača i kompozitora, ali ne kao navalentnu opoziciju. Inače, ne volim navalentne osobe ni u poslu, ni u životu. Tema ionako nije politika - bila je kratka i jasna Vujovićka.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track