VESNA ĐOGANI OPTUŽILA REPERA: MC Stojan je plagijator! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ZEZNULA SE

VESNA ĐOGANI OPTUŽILA REPERA: MC Stojan je plagijator! (FOTO)

Stars -

Vesna Đogani oplela je po MC Stojanu i optužila ga da je pokrao rad grupa Đogani fantastiko i Fanki Dži!

foto: Printscreen instagram

Na Instagram stranici koja se bavi hitovima iz devedesetih i s početka dvehiljaditih godina nastao je pravi mali fajt. Sve je počelo kada su administratori postavili isečak iz spota Fanki Džija za pesmu "Kad sam bio mali", gde na početku videa devojčica telefonom razgovara sa Gagijem Đoganijem.

foto: Printscreen/Instagram

- Halo, 'el to Fanki Dži? - pita devojčica densera na početku, a on joj odgovara: - Da, ja sam! - A kakav si ti bio kad si bio mali? - pita ga ona, a Gagi u nastavku pesme objašnjava kakav je bio kad je bio dete.

foto: Printscreen

Gotovo istu foru napravio je i MC Stojan za jednu od svojih novih pesama, s tim što se on šeta sa malom devojčicom - sestričinom - koja mu postavlja pitanje:

foto: Printscreen/Instagram

- A ujko? - Molim, sine? - odgovara Stojan. - A kako si ti postao poznat? - pita ga devojčica. - E pa, sad će ujko da ti ispriča kako - odgovara joj on i u pesmi objašnjava kako je postao slavan.

foto: Printscreen Instagram

Iako su na Instagram stranici postavili pitanje Stojanu zašto krade fore, on se nije oglašavao. - MC Stojane, hoćeš da nam ispričaš i kako si maznuo od Gagija i Fanki Džija? - pitali su ga.

new tattoo

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

Međutim, na ovoj stranici pokušali su da optuže repera kako mu nije samo Gazmen bio inspiracija.

foto: Printscreen/Instagram

MC Stojan je navodno i od njegov brata Đoleta Đoganija ukrao muziku za jednu novu pesmu.

foto: Printscreen/Instagram

- Đogani Vesna, kako komentarišete to što vam je MC Stojan maznuo muziku za "Super sredstvo"? - glasilo je pitanje na koje je pevačica imala spreman odgovor i oplela po kolegi.

foto: Printscreen/Instagram

- Postoje inovativni ljudi, kreativni. Sa idejama koje do tada niko pre njih nije napravio. Oni su prvi! A postoje i oni drugi - koji celo njihovo biće ulažu u to da kopiraju (kradu) tuđe ideje i prodaju ih kao svoje. Oni se zovu plagijatori! Kopije. Ili šta već? Ali mnogi kao ti, koji pamte i znaju za te vrednosti, znaju da ih poštuju. Današnji klinci to ne znaju ili nisu informisani. Pa takvi kao Stojke mogu da im podvale svašta, samo ne originalnu ideju. A dobra ideja je umetničko delo pojedinca - napisala je Vesna.

foto: Dragan Kadić

Ipak, Đoletova supruga se ovaj put malo prevarila jer je istina nešto drugačija. Naime, upravo za pesmu "Super sredstvo" Đogani Fantaastiko je muziku pozajmio od Šabana Bajramovića iz njegove numere "Kerta mange daje"! To su odmah primetili i pratioci ove stranice i zamerili Vesni.

foto: Printscreen/Instagram

- A vi uzeli od Šabana Bajramovića "Kerta mange daje"? MC Stojan nije pozajmio od Vesne Đogani, već od Šabana Bajramovića. Tako da... ne razumem zašto pripisuje njima autorski rad kada su i sami pozajmili/ukrali. Pozdrav - samo su neki od komentara. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vesnom Đogani i MC Stojanom, ali oni nisu odgovarali na pozive.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track