SRPSKA MONIKA BELUČI ŽIVI NA SELU I PONOSI SE TIME: Bivša učesnica rijalitija podelila sa pratiocima svoju najveću TUGU! I KAMEN BI ZAPLAKAO! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

pogodilo je

SRPSKA MONIKA BELUČI ŽIVI NA SELU I PONOSI SE TIME: Bivša učesnica rijalitija podelila sa pratiocima svoju najveću TUGU! I KAMEN BI ZAPLAKAO! (FOTO)

Stars -

Marija Petronijević bavi se glumom, ali pored toga javnost je prepoznaje i po turbulentnoj vezi sa Vladom Mandićem. Nekadašnja česnica rijalitija okrenula se poljoprivredi, pa je uzgoj jagoda sada njena najveća ljubav.

Nevreme koje je pogodilo veći deo Srbije u toku jučerašnjeg dana i Mariji je nanelo štetu. Požalila se svojim fanovima, pa pokazala kako je to uticalo na njen rod.

"Pre grada je izgledala ovako", napisala je tužno Marija na Instagramu, žaleći što joj se tako nešto desilo, budući da je s ljubavlju sadila i nadala se zdravom plodu.

foto: Printscreen Instagram

Kao pravi optimista, sledećom objavom vratila je veru, pa se pohvalila da je uspela da spase "što se spasiti može".

Marija je jednom prilikom ispričala odakle potiče ta ljubav.

- Odrasla sam na selu. Verovatno da me je ta sredina formirala i usadila neke potrebe u meni, i kada se ukazala prilika, prateći unutrašnju potrebu, počela sam da radim i tu stvar koju volim. Divno je kada vidite nešto što dolazi kao proizvod vašeg rada i kada taj napredak možete svakodnevno da primećujete - istakla je Marija.

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track