VESNA RIVAS KUNE SVE: Dobićete rak, a Vendi otkaz!
Foto: Printscreen/Happy

Pomahnitala

VESNA RIVAS KUNE SVE: Dobićete rak, a Vendi otkaz!

Stars -

Vesna Rivas zaprepastila je javnost kletvama koje je uputila na adresu vodećih ljudi na Hepi televiziji, a koje je izrekla tokom rasprave sa produkcijom u tajnoj sobi. O tome je u programu govorio Aleksandar Požgaj, koji je imao priliku da čuje o čemu je njegova cimerka pričala jer se slučajno zatekao na licu mesta. Prema njegovim rečima, Vesna je na sebi svojstven način prvo počela da se svađa i nadvikuje sa šefovima, a kad nije uspela da ih ubedi da bude po njenom, počela je da vređa i kune zaposlene na televiziji.

foto: Printscreen/YT

- Bio sam u prolazu kad je Vesna sedela u tajnoj sobi, pljuvala je produkciju i šefa, mene, sve redom. Ona je i prošle godine, kad je otišla odavde, isto pljuvala po produkciji, znaš na koga mislim, a onda se vratila ovde i sad opet isto - pričao je Požgaj sa Dinom Galorini, ne iznoseći detalje o onome što je čuo, ali se kasnije poverio Ivaniji Bajić, misleći da ih kamere ne snimaju:

foto: Printscreen/TV Happy

- Ova Vesna stvarno nije normalna! Rekla je da ću ja dobiti drugi tumor, da neću imati decu. Kune celu televiziju! Za bivšu producentkinju kaže da će dobiti rak, a i ovu sadašnju pljuje. Da sam ja vlasnik, izbacio bih je istog trenutka, majke mi! Ako joj se ovde ne sviđa, što je dolazila, niko je nije terao. Znaš li koje grozote ona priča? Ej, da onako kune ljude, kako je nije sramota!

Vesna ima problem i sa Vesnom Vukelić Vendi, koja već mesecima vodi "Jutarnju kaficu". Rivasova je zapretila da neće da učestvuje u programu sve dok Vukelićeva radi kao voditeljka.

foto: Printscreen Happy tv

- Ti si kokoška, a ne voditeljka. Dobićeš otkaz - rekla je Vesna, a Vendi je imala spreman odgovor: - Na tvoju žalost, jesam voditelj. A ti si kao crni Anđelko, moraš ko zna koji put u prvi razred da bi bila u rijalitiju.

Ivan Ercegovčević/ foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track