KONAČNO OTKRIVENO KOJA ĆE PEVAČICA PEVATI DŽAJINOJ ĆERKI NA SVADBI! Kad Dragana i Miloš izgovore SUDBONOSNO DA ona će zabavljati 250 ZVANICA!
Foto: Nemanja Nikolić

TO IM JE BILA VELIKA ŽELJA

KONAČNO OTKRIVENO KOJA ĆE PEVAČICA PEVATI DŽAJINOJ ĆERKI NA SVADBI! Kad Dragana i Miloš izgovore SUDBONOSNO DA ona će zabavljati 250 ZVANICA!

Stars -

Dragana Džajić i Miloš Ivanović sudbonosno "da" izgovoriće u jednom elitnom beogradskom hotelu pred 250 zvanica. Osoblje je salu "presvuklo" u belo, a tu si i pozlaćeni svećnici, cvetni lusteri... Dekoraciju radila je firma "Wedding and Events by Svadbena zvona".

Ćerka fudbalskog asa, pored venčanice Vere Vang, nosiće i sopstveni kreaciju sa šlepom od četiri metra, a osim Saše Matića goste će zabavljati i pevačica Ana Kokić.

Naime, želja mladog para bila je da im zapeva popularna pevačica, koja je sa oduševljenjem prohvatila njihov poziv, pa će zajedno sa Sašom zapevati na veselju za koje su se mlada i mladoženja pripremali mesecima unazad.

foto: Damir Dervišagić

Zvanice na svadbi uživaće u najboljim i najskupljim pićima, kao i kulinarskim specijalitetima.

"U restoranu hotela u kojem će se odigrati svadbena proslava članova porodice sportskih zvezda, pored toga što će biti dekorisan kao u najlepšoj bajci, zvanicama će biti služena najukusnija i najskuplja hrana, kao i piće. Kako gosti dolaze iz svih krajeva sveta, tako će biti i posluženje. Pričali su da će uzeti meni koji po osobi staje 75 evra", kaže izvor, a nema sumnje da će se o ovome i te kako pričati.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Blic/Foto: Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track