Najnovije vesti

OTVORIO DUŠU

VAPAJ GAGIJA ĐOGANIJA DALEKO SE ČUO! Svi smo mi grešili PA ZABORAVILI, ali ovo je UŽAS! Denser VAN SEBE zbog Lune i Marka! (VIDEO)

Stars

Iako na samom početku nije bio velika pristalica ćerkine veze s di-džejem iz Brusa, Gagi Đogani vremenom je uvideo da Luna i te kako uživa pored Marka, a njen osmeh mu je najvažniji. Iz tog razloga, svaki atak na njih dvoje mu teško pada, pa je još jednom zamolio javnost da ne dira par, već da ih pusti da se vole.

Nije uspeo da suzdrži emocije, već je po ko zna koji put pred svima otvorio dušu.

"Nemojte da se bavite Lunom i Markom. Pustite ih da se vole i da njima bude lepo. Mi smo samo posmatrači. Nemoj da im sudimo, da im tražimo greške. Mi smo svi grešili, samo što smo zaboravili. Nismo mi ti koji treba da nalazimo njima partnere. Pratim šta se dešava na društvenim mrežama. Blago rečeno, užas! Luna je ta koja će sama odlučiti sve po pitanju Marka. Mi smo tu samo da podržimo i ćutimo. Što se tiče Lune, uz nju sam, šta god ona bude odlučila. Tata je uvek uz nju! Njihova veza je meni potpuno ok! Lunina pobeda će biti dupla, ako opstanu i izađu zajedno. To bi za nju bio veliki uspeh", poručio je Gagi, pa objavio jedan izuzetno emotivan snimak.

foto: Printscreen

U pitanju je bio trenutak kada je shvatio da su osećanja između Lune i Marka iskrena.

"Ovo je momenat kada sam video i osetio iskrenu ljubav između Marka i Lune! Posebno od strane Marka, kada je iskreno zagrlio moju Lunči! Najsrećni sam kada vidim da je moja princeza srećna! Njen iskren osmeh je meni sve u životu! Tada sam ispunjen."

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Pink, Aleksandar Jovanović

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...