KIJA SE SA BIVŠIM SASTAJE U CRKVI! Sveštenik pevačici objasnio šta da radi: Jedva namolila Radanovića da se pojavi!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

UZELA STVARI U STVOJE RUKE

KIJA SE SA BIVŠIM SASTAJE U CRKVI! Sveštenik pevačici objasnio šta da radi: Jedva namolila Radanovića da se pojavi!

Stars -

Već neko vreme priča se o tome kako Slobodan Radanović želi da se pomiri sa bivšom ženom, pevačicom Kristinom Kijom Kockar, ona neće ni da čuje, već je rešila da uzme stvari u svoje ruke, te sama pokrene proces za razvod crkvenog braka.

Fotografija koju je pevač podelio na društvenoj mreži Instagram, a koja aludira na to da su sve tašte zmije, bila kap koja je prelila Kijinu čašu, prenosi Alo pisanje Skandala. Ona se, kako se navodi, konsultovala sa sveštenikom pa sve napore uložila da ubedi Radanovića da se pojavi, kako bi se brak sklopljen pred Bogom takođe okončao.

1 / 8 Foto: Zrenjaninski.com

Podsetimo, Kija i Sloba na građanski brak stavili su tačku u avgustu 2018. godine, u zrenjaninskom Osnovnom sudu.

Kristina sada ističe da je ništa u vezi sa Slobodanom više ne interesuje, te da jedva čeka da poništi njihov crkveni brak.

"Proces za razvod crkvenog braka je pokrenut. Ja sam ga sama pokrenula, ali mi je sveštenik objasnio da i Slobodan mora da se pojavi, pa sam ga jedva ubedila da pristane. Proces traje nekih mesec dana i onda dobijamo rešenje", rekla je ona, pa dodala:

"Mesecima sam ga molila da se razvedemo, ali on nije pristajao. Od sada više nemam nikakve veze sa njim. On ostaje samo moj kolega", završila je Kockareva.

foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Skandal/Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track