SANJA MORA DA NAPUSTI ZADRUGU! Boluje od teške bolesti i STANJE JE VEOMA OZBILJNO?!
Foto: Printscreen

Svi zabrinuti

SANJA MORA DA NAPUSTI ZADRUGU! Boluje od teške bolesti i STANJE JE VEOMA OZBILJNO?!

Stars -

Sukob koji je imala sa Miljanom Kulić o temi prostitucije zabrinuo je sve one koji podržavaju Sanju Stanković, ali oni koji su izuzetno bliski rijaliti zvezdi imaju dodatan razlog za brigu, a posebno je zabrinuta njena majka.

Sanja navodno boluje od opasne i podmukle autoimune bolesti koja tinja u njenom organizmu. Svaki manji stres ili nervoza mogu da aktiviraju tu tempiranu bombu.

"U pitanju je bolest koja ugrožava i slabi imunitet, a posledica je stresova i trauma. Kontroliše se i drži u normalu samo ako se izbegava stres, ali onoga trenutka kada dođe do malog nerviranja, stanje se pogoršava. A znate i sami šta sve loš imunitet može da prouzrokuje! Pa ona je sada u opasnosti jer može da dobije niz drugih bolesti! Tamo nemaju ni adekvatne uslove, stalno je buka i non-stop se svađaju. Mora pod hitno da se skloni i smiri, inače će loše završiti, a posebno treba da se kloni onih koji su joj u "Zadruzi" neprijatelji i koji je namerno provociraju",priča izvora Scandala.

foto: Printscreen

Podsetimo, Miljana Kulić je ovih dana oštro provocirala Sanju, pogotovo zbog priče da je Stankovićeva pretrpela nasilje u vezi sa muškarcem, što je Sanju više puta dovelo do nervnog sloma.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track