Najnovije vesti

OVDE JE ODRASLA KRISTINA KOCKAR! Majka Nadica otvorila vrata stana u Zrenjaninu: Kiju je ALKOHOL odvojio od OCA! ŠOK DETALJI!
Foto: Vladimir Šporčić, Sonja Spasić

Stars patrola

OVDE JE ODRASLA KRISTINA KOCKAR! Majka Nadica otvorila vrata stana u Zrenjaninu: Kiju je ALKOHOL odvojio od OCA! ŠOK DETALJI!

Stars


 

Kristina Kija Kockar jako je vezana za majku Nadicu, koja nas je srdačno primila kada smo došli u njen dom u Zrenjaninu.

"Izvolite, uđite u našu malu oazu! Raskomotite se u dnevnom boravku, a možete i da se opustite na terasi i dignete sve četiri noge uvis (smeh). Ja ću da pristavim kaficu", rekla nam je Kijina majka.

foto: Vladimir Šporčić

Iako nas je privukla terasa, pošli smo za njom u nameri da saznamo kakva je Kristina kuvarica.

"Odlična, ali moram da priznam da je to povukla na očevu stranu, na Kockare. Jedino je od bake naučila da sprema kolače. A kuva i odličnu kafu, to je naučila od mene (smeh)" počinje Nadica, a potom nas vodi u dnevnu sobu i priseća se uspomena:

foto: Vladimir Šporčić

"Kija je odrasla sa mnom i mojom majkom. Bile smo super trio, a i dalje smo kada ćerka svrati. Bila je odličan đak. Samo sam vikala prvi dan osnovne i srednje škole, i prvi dan fakulteta (smeh)."

foto: Vladimir Šporčić

"Kiji je ovo najdraža fotka - na kojoj jede burger. Rekla mi je kasnije: 'Mama, ja sam htela da pojedem još jedan, ali sam mislila da nemaš para.' A ja sam prigovarala na tu instant hranu jer sam htela da jede kuvano."

foto: Vladimir Šporčić

Nadica kaže da je njena ćerka imala srećno detinjstvo uprkos tome što je rano prekinula komunikaciju sa ocem.

"Kijin tata je uz nju bio do njene desete godine. Kada je alkohol zauzeo posebno mesto u njegovom životu, više nije viđao dete. Ona nije bila bezbedna tada s njim. Kasnije su izgradili odnos, dete mu je bilo i na sahrani", priča pevačicina mama, a potom nas vodi u spavaću sobu "male" Kristine.

foto: Vladimir Šporčić

"Ovde dominira ljubičasta - naša omiljena boja. I dalje su tu njene slike sa ocem, moja slika sa Milošem dok smo bili u ljubavi, njene fotografije sa mature. Retko je bila kod kuće. Puštala sam je da se igra sa decom. Nisam joj dozvoljavala da plače ako joj neko uzme igračku. Učila sam je da se sama bori kroz život", kaže Nadica i pokazuje nam figuricu koju joj je ćerka kupila kada je bila mala.

"To je najlepši poklon, ne odvajam se od njega. Kupila mi je za praznike i sa tom figuricom spavam."

foto: Vladimir Šporčić

Ponosna mama ističe da joj je bilo teško kada je morala da se razdvoji od ćerke.

"Najteže mi je bilo kada je otišla da studira u Beograd, a ja sam bila za to da ode u Novi Sad. Tri nedelje sam sedela u ćošku kao pod infuzijom. Ali nisam htela da je smaram. Kasnije mi je bilo lakše kada je počela da živi sa Slobom tamo", priča ona.

foto: Vladimir Šporčić

Na pitanje kako bi reagovala da se Kristina i Slobodan pomire, Nadica je imala interesantan odgovor.

"Meni je najbitnije da je nakon svega Kija srećna i da je uspela. Ali ako bi ona rešila da se pomiri sa njim, ja bih prihvatila. Njih bi jedino moglo da veže dete", kaže ona i dodaje da zahvaljujući ćerki ima dva doma.

"Od pobede u 'Zadruzi' Kristina je kupila stan u Beogradu i opremila ga, a ja njen novi dom obožavam. Tamo se osećam kao kod kuće, a Kija mi uvek ugađa kada sam kod nje", završava ona.

foto: Kurir

Kurir.rs/J. Stuparušić, M. Dejanović/Foto: Vladimir Šporčić, Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...