PRVA IZJAVA ENE POPOV POSLE PRIČE DA JU JE MARKO TUKAO: Njene reči će BURNO odjeknuti u JAVNOSTI, a ono što misli o svojoj prošlosti će sve ZAPREPASTITI
Foto: Printscreen/Youtube

Ništa je ne može poremetiti

PRVA IZJAVA ENE POPOV POSLE PRIČE DA JU JE MARKO TUKAO: Njene reči će BURNO odjeknuti u JAVNOSTI, a ono što misli o svojoj prošlosti će sve ZAPREPASTITI

Stars -

Ena Popov oglasila se posle Miljanine i Zoričine priče da ju je Marko Miljković tukao dok su bili u vezi.

Ena Popov koju su pominjale kao devojku koju je Marko tuka, sa Miljkovićem je bila u vezi dok su bili u rijalitiju "Veliki brat", kao i posle šoua. Međutim, njihova ljubav nije potrajala.

Podsetimo, Miljana Kulić i Zorica Marković su u jednom trenutku pominjale Miljkovića i to kako je tukao Enu, a u njhovu priču se umešala i zadrugarka Maja Marinković.

Sada se povodom ovih glasina oglasila i Ena koja nije želela preterano da se obazire na Miljkovića.

"Mislim da je potpuno jasno da niti gledam taj sadržaj niti je to sfera mog interesovanja, ali zaista. Pogled na moju životnu situaciju govori da živim u 2019. godini i bilo bi lepo da svi žive u sadašnjosti", rekla je Ena.

foto: Dragana Udovičić

"O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan", rekla je Ena.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Nemazabranjenih/Foto

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track