NADZORNA KAMERA SVE SNIMILA: Igor Kojić i Severina ostavili MISTERIOZNI PAKETIĆ ispred kuće KRALJA BAKRA, reagovala POLICIJA! A evo šta je Milan Popović rekao o INCIDENTU!
Foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

POLICIJA TRAGA

NADZORNA KAMERA SVE SNIMILA: Igor Kojić i Severina ostavili MISTERIOZNI PAKETIĆ ispred kuće KRALJA BAKRA, reagovala POLICIJA! A evo šta je Milan Popović rekao o INCIDENTU!

Stars -

Ispred kuće biznismena Milana Popovića u Zagrebu, nešto posle podneva, automobil marke audi koji je navodno u vlasništvu Severine Kojić, zaustavio se tik ispred ulaza u garažu.

Tada je iz automobila i to sa vozačevog mesta izašao navodno Igor Kojić, koji je potom došao do kapije i ostavio misteriozni paketić.

Severina se posle pisanja beogradskih medija oglasila na društvenoj mreži Instagram zgrožena izmišljotinama na njen račun i račun njenog supruga Igora.

O svemu se oglasio i Milan Popović.

"Pred moju kuću stavljena je naprava nalik na sveću, ispunjena crnim katranom i dosta teža od sveće. Na kamerama je vidljivo da je naprava gorela, ali na sreću vetar je ugasio plamen. Policija radi forenzičku obradu da vidi o kakvom se predmetu radi. Na snimku se jasno vidi da je to postavio Igor Kojić koji je predvideo video nadzor na kući", rekao je Popović za hrvatske medije.

foto: Damir Dervišagić

Popović se u utorak odmah obratio za pomoć policiji.

"Radimo na tom slučaju i prikupljamo sve podatke. Trenutno možemo samo reći da nije bila u pitanju nikakva eksplozivna naprava kao što se to možda moglo pomisliti, već je reč o bezazlenom predmetu koji se, ipak, može shvatiti kao neka vrsta zastrašivanja, s obzirom na način kako je ostavljena",rekli su nam u PU zagrebačkoj.

S obzirom da je registarska tablica na audiju Q8 kojim se dovezao muškarac u sivom odelu relativno mutna, istražitelji su odmah krenuli u potragu i za drugim videonadzorima na relaciji kojom se "posetitelj" provezao, a kako bi što preciznije otkrili sporno vozilo i ušli u trag vozaču, rečeno je u policiji.

foto: Dado Đilas, Profimedia

Kurir.rs/Jutarnji.hr/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track