Najnovije vesti

ANABELA JE GLAVNI KRIVAC ZA LUNINO PONAŠANJE, UNIŠTAVA CELU PORODICU, TU ŽENU NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI: Gagi Đogani nikad brutalnije o svojoj bivšoj Anabeli zbog koje njihova ćerka PATI!
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

TOTALNO SE OTVORIO

ANABELA JE GLAVNI KRIVAC ZA LUNINO PONAŠANJE, UNIŠTAVA CELU PORODICU, TU ŽENU NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI: Gagi Đogani nikad brutalnije o svojoj bivšoj Anabeli zbog koje njihova ćerka PATI!

Stars

Gagi Đogani oglasio se na Instagramu i progovorio o ćerki Luni i njegovoj bivšoj ženi Anabeli Atijas.

 

On kaže da je Luna izmanipulisana od strane svoje majke koja nikada nije bila za vezu svoje ćerke i Marka Miljkovića.

 

foto: Printscreen Pink

"Situacija je sledeća - Luna je izmanipulisana. Majka kraljica je stalno bila u vezi, preko Pečenice ,sa Lunom i prenosila svoje želje. Detetu je dodatno nabijen pritisak i osećaj krivice. Čuli ste Lunu? Njena majka nije dobro. Ona nikada nije bila za vezu Lune i Marka. Za mene je to užasno i neshvatljivo. Bio sam protivnik tih stvari! Borio sam se protiv svega toga, ali nju ne može niko da zaustavi. Ona je GLAVNA, ona se pita za SVE, ona SVE vodi. Ja, kao Lunin otac, nisam uopšte uključen u stvari koje se tiču mog deteta. Sve to što njena majka radi, uništava celu porodicu i sve oko nas", naveo je Gagi i dodao:

 

foto: Printscreen Instagram

"Pre ulaska u "Zadrugu 2" bio je dogovor da Anabela bude isključena iz svih tema vezanih za rijaliti, zato što može da poremeti Lunu. Luna je to sama zahtevala. Ali je majka nije poslušala! Ona je svih devet meseci 100 posto iz pozadine bila u kontaktu sa svojim botovima, koji su zajedničkim snagama radili na štetu Lune. Bavili su se Markom. Slušala je njih šta Luna treba da radi i bila je opsednuta Markom. U par navrata sam joj rekao da to tako ne može. Tu ženu NIKO ne može da zaustavi. Morao sam sve ovo da kažem, dosta sam ćutao. U pitanju je moje dete, koje se tamo raspada i koje pati. Moja dužnost je da vam ovo prenesem. Morate da znate da Luna ovde nije apsolutno ništa kriva."

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...