Veliko Slavlje

POKLON VREDAN 10.000 €, SAV OD DIJAMANATA! Anastasija sama platila GLAMUROZNU proslavu, a mama Ceca mezimicu iznenadila UNIKATNIM poklonom (KURIR TV)

Stars -

Anastasija Ražnatović organizovala je proslavu povodom svog 21. rođendana, a ove godine je odlučila da sama snosi troškove glamurozne proslave.

Otkako uspešno gradi svoju muzičku karijeru, Anastasija je postala finansijski nezavisna, te je Ceca odlučila da joj priredi jedno iznenađenje.

Naime, ona je od svog prijatelja zlatara Nebojše Bojovića naručila unikatnu ogrlicu, koju je svojoj mezimici poklonila za rođendan. U pitanju je lanac od belog zlata sa dijamantom, čija vrednost ide i do 10.000 evra!

foto: Nemanja Nikolić

"Ceca nikada nije štedela kada su njena deca u pitanju. Veoma je ponosna na Tasu jer je stasala u ozbiljnu devojku, koja ume da brine sama o sebi. Zato se i oduševila kada joj je ćerka saopštila da će sama da finansira svoju proslavu", ističe izvor.

"Od prvog dana Anastasijini hitovi su prvi u trendingu, ima milionske preglede na Jutjubu i odlično je profitirala od obe pesme koje je snimila", zaključuje izvor.

Kurir.rs/Lj.S

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja