SLOBA SE ZBOG RAŽNATOVIĆA ŽIV POJEO! A kad je video da Veljko briše pod Hrvatom, uspeo je SAMO JEDNO da izgovori! (FOTO)
Foto: Kurir

JEDAN NA JEDAN, NEMA VRDANJA

SLOBA SE ZBOG RAŽNATOVIĆA ŽIV POJEO! A kad je video da Veljko briše pod Hrvatom, uspeo je SAMO JEDNO da izgovori! (FOTO)

Stars -

Slobodan Radanović, koji se u mlađim danima vrlo aktivno bavio boksom i kik-boksom, pružio je podršku Veljku Ražnatoviću tokom meča sa Petrom Mrvaljem.

Pošto je bokser odneo pobedu nad Hrvatom, čitava publika u hali "Ranko Žeravica" ovacijama ga je ispratila u svlačionicu.

"Težak sport, pretežak. Jedan na jedan, nema vrdanja, nema oslanjanja na saigrače. Veljko je sila, znao sam da će da pobedi, pucao je od snage. Nadao sam se nokautu i obradovao nas je", izjavio je Sloba.

foto: Kurir

Podsetimo, Veljko Raznatović je pobedio Petra Mrvalja u svom sedmom profi meču u karijeri. Prve čestitke Veljko je dobio od devojke Bogdane, sestre Anastasije, ali i majke Svetlane, koja je ovoga puta smogla snage pa po prvi put gledala sina uživo.

1 / 10 Foto: Kurir

"Ovo je za tatu", uzviknuo je Veljko dok je sudija još odbrojavao nokautiranom Hrvatu koji je ležao u ringu.

"A za mene?" kroz smeh je upitala Ceca, a usledio je Veljkov odgovor:

"I za tebe, volim te!"

foto: Kurir

Posle meča, Ražnatović je bio u transu.

"Letim, verujte. Ovo sanjam svaki dan. Svaki meč je bitka za sebe, ali protiv Hrvata u mom Beogradu dosada najjači osećaj. Idemo dalje, u nove pobede", u dahu se Veljko obratio brojnim predstavnicima medija.

foto: Kurir

Kurir.rs/Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja