osuđen

OVO JE PRVI INTERVJU ZORANA MARJANOVIĆA POSLE MONSTRUOZNOG JELENINOG UBISTVA: Evo šta je tada govorio za Kurir (VIDEO)

Stars -

Zoran Marjanović osuđen je prvostepeno na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović.

Pevačica je brutalno ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, a odmah nakon što je sahranjena, njen suprug Zoran dao je prvi intervju novinarki Kurira Ljiljani Stanišić.

U tom razgovoru on je govorio o kobnom danu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić, Privatna arhiva

"Svi su je obožavali. Obožavali su je u Grandu. Ovde spremi kuću, sve obaveze, kod majke ode, tamo sve završi, dođe ovde u studio, otpeva bek vokale, Sve je postizala, ali sve i to sa osmehom. I u njenom mnogo teškom trenutku, kada joj je mama obolela i eto pred Novu godinu je obolila. Ležala je na onkologiji tri meseca. Za Jelenu je to bilo strašno. Mi smo išli svaki dan, nosili joj hranu. Ali i pored toga, kada se vrati, ona je puna energije, ona je maksimum pozitiva", rekao je između ostalog za Kurir.

"Boli, baš me boli što se tako priča. Verujte da su to nebuloze. Uvek je pitanje zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, i obrnuto. Ja sa njenom slikom spavam i ona je sa mnom ovde. Bili smo veoma vezani. Čak i kada spavamo, a ona oseti da sam ja na drugoj stani, ona se u snu okreće i privije se uz mene", kroz suze priča Jelenin suprug.

Šta je još rekao, poslušajte u videu:

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track