Najnovije vesti

POPARINA BEBA NA FARMI SE LJUBILA SA EKREMOM I EROM! Kad je napustila rijaliti NIJE IMALA za taksi do kuće: Posle se razvela pa postala majka, a evo šta priča o OCU DETETA! (FOTO)
Foto: Printskrin

nekad i sad

POPARINA BEBA NA FARMI SE LJUBILA SA EKREMOM I EROM! Kad je napustila rijaliti NIJE IMALA za taksi do kuće: Posle se razvela pa postala majka, a evo šta priča o OCU DETETA! (FOTO)

Stars

Gordanu Bjelicu su nakon "Srećnih ljudi" gledaoci imali priliku da gledaju i u serijama "Bolji život" gde je glumila prostitutku, "Gore dole" gde je takođe glumila sekretaricu ali i "Porodičnom blagu" kao Leninu majku.

Bjelica se, inače, povukla iz glume nakon 2000-ih, a ponovo se oprobala na malim ekranima u seriji "Seljaci".

Bez obzira na angažmane, nikada se nije sasvim probila do zvezda.

Lepa glumica je 2013. godine bila učesnica rijalitija "Farma". Mnogima nije bila simpatična tamo jer se ljubila sa pokojnim Ekremom Jevrićem i Erom Ojdanićem, a nakon izlaska iz rijalitija nije imala novac za taksi da se vrati kući.

Gordana ima ćerku Teodoru, koju je odgajala sama.

U medijima se ranije, u nekoliko navrata, pisalo da je otac Gordanine ćerke poznati novinar, ratni izveštač, da je preko suda zatražila dokazivanje očinstva i da se zbog toga suočila sa problemima, pa je prestala da u medijima pominje njegovo ime i prezime.

"Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo", ispričala je svojevremeno Gordana.

Kurir.rs/Blic/Foto: Printskrin

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...