ŽIKA POSLE 40 GODINA OKUPIO GRUPU ZANA! Šuškalo se da nije u dobrim odnosima s Radovanom: Za Kurir otkrio PRAVU ISTINU!
Foto: Damir Dervišagić

emotivno

ŽIKA POSLE 40 GODINA OKUPIO GRUPU ZANA! Šuškalo se da nije u dobrim odnosima s Radovanom: Za Kurir otkrio PRAVU ISTINU!

Stars -

Zoran Živanović Žika, posle 40 godina od osnivanja benda, okupio je kompletan sastav Zane. Na proslavu je došao i jedan od osnivača ovog sastava Radovan Jovićević, s kojim se Žika i Jelena nisu videli dve decenije.

Frontmen Zane otkriva za Kurir da je samo upornošću uspeo da organizuje druženje. Šuškalo se da nije u dobrim odnosima s Radovanom, ali on za Kurir demantuje te glasine.

foto: Printscreen

"Čuo sam da Radovan dolazi u Beograd, pa sam ga pozvao. Marina je ostavila sve svoje obaveze i stigla s Futom. Bilo je emotivno, lepo i uzbudljivo, puno mi je srce. Moj bivši bubnjar je bio jedna vrsta spone, Nataša Gajić je doputovala iz Dubaija, a Igor, prvi gitarista benda, kada je čuo za susret, doleteo je iz Brisela... Nimanijevu nismo uspeli da dobijemo, kao ni Živkovićku i Saleta bubnjara, koji je na Novom Zelandu", ističe Živanović i dodaje da mu je najvažnije da su svi dobrog zdravlja.

"Nismo zapevali, ali smo popili i pojeli. Smeha je bilo mnogo, možete da zamislite kakav je bio susret između Radovana i mene i šta je sve trebalo ispričati. Jedino s njim nisam uopšte bio u kontaktu poslednjih 20 godina. Zato ne može da bude svađe ako se s nekim ne vidite toliko dugo. Tada je otišao svojim putem, ja sam ostao na svom, tako nije bilo prilike da se posvađamo. A tek kad je došla Marina..." otkriva Žika.

Posle svega, ima ambiciju da o bendu kojem je posvetio četiri decenije života snimi dokumentarac.

"Biće svega u tom filmu, između ostalog i snimaka i fotografija koje nikad nisu objavljene", otkriva on i dodaje da sa Jelenom priprema nove pesme, na kojima će biti angažovana jedna poznata pevačica koja nije dugo snimala.

"Ne mogu još da otkrijem o kome se radi, ali Jelena i ja tvrdimo da će se Srbija iznenaditi", misteriozno je prokomentarisao Žika, koji je s Jelenom u braku 11 godina.

"Dobro smo, ne svađamo se i lepo nam je", zaključio je kroz smeh.

foto: Printscreen

Kurir.rs/N. Mijušković/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track