Najnovije vesti

SINA MILORADA JOJ NIKAD NE VIĐATE U JAVNOSTI! Stariji je od Veljka i ima dvoje dece: Majku Vericu obradovao je ŠESTIM UNUČETOM!
Foto: Ana Paunković

RADOST U PORODICI

SINA MILORADA JOJ NIKAD NE VIĐATE U JAVNOSTI! Stariji je od Veljka i ima dvoje dece: Majku Vericu obradovao je ŠESTIM UNUČETOM!

Stars

Sin Verice Rakočević, Milorad, po drugi put postao je otac. Njegova poznata majka tako je po šesti put postala baba. 

Milorad se, inače, uopšte ne eksponira i gotovo nikad se ne pojavljuje u javnosti. Još jednom, protekle nedelje, dobio je ćerku. 

Dizajnerka nije propustila proslavu povodom rođenja unuke, a u svom duhovitom stilu prokomentarisala je kako je ne bi bilo čudno i da uskoro postane prabaka, s obzirom na to da njen najstariji unuk ima već 27 godina.

"Budući da Elenin najstariji sin Luka ima već 27 godina, može se desiti da uskoro postanem prabaka. To se nikad ne zna. Ovakva prabaka ne postoji na planeti, a tek pradeka kao Veljko", rekla je Verica.

Podsetimo, Verica Rakočević ima troje dece, ćerke Elenu i Milenu i sina Milorada. Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka, sa Zoranom Rakočevićem. Od kreatorkinog supruga Veljka Kuzmančevića stariji je tri godine.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Story/Foto: Ana Paunković

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...