STANIJA U ZADRUGU 3 ULAZI SA KRISTIJANOM! Samo ga čeka da izađe iz zatvora: Kad budete čuli za koliko para idu SRUŠIĆETE SE! ŠOK!
Foto: Kurir

planovi

STANIJA U ZADRUGU 3 ULAZI SA KRISTIJANOM! Samo ga čeka da izađe iz zatvora: Kad budete čuli za koliko para idu SRUŠIĆETE SE! ŠOK!

Stars -

Stanija Dobrojević pre četiri godine iz "Farme 6" izašla je kao pobednica, a veliku pomoć za tako nešto pružio joj je upravo njen žestoki momak Kristijan Golubović. Starleta bi sada da ponovi trijumf pa, kako se navodi, u "Zadrugu 3" planira da uđe upravo sa njim.

"U 'Zadrugu 3' ću ući sa Kristijanom Golubovićem. Niko mu nije ni do kolena kad je reč o pravljenju šou programa. Odličan smo tandem", rekla je jednom Stanija.

foto: Ana Paunković

Ona je inače planirala da sa Kristijanom uđe i u "Zadrugu 2", ali kako domaći mediji prenose pisanje Informera sve je palo u vodu jer je Golubović na odsluženju zatvorske kazne u Zabeli, zbog prodaje droge.

"Ako dobije uslovan otpust, u septembru će se useliti na imanje u Šimanovcima. Ukoliko mu sud odbije molbu za ranije puštanje, na slobodi će biti najkasnije u aprilu 2020. S obzirom na to da će rijaliti trajati devet meseci, on će tad moći da se pridruži Staniji u 'Zadruzi", objasnio je izvor i dodao da je par već pregovarao o honorarima.

"Dogovorili su se da traže unapred po 50.000 evra! Pošto veruju da su njih dvoje pun pogodak za rijaliti, producenti su na to pristali", tvrdi izvor.

foto: Stefan Jokić

Kurir.rs/Informer/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track