KATARINA GRUJIĆ JE VEĆ UPOZNALA NJEGOVE RODITELJE: Pevačica progovorila o svom imućnom dečku, a evo da li planira SVADBU!
Foto: Sonja Spasić

RASPOLOŽENA

KATARINA GRUJIĆ JE VEĆ UPOZNALA NJEGOVE RODITELJE: Pevačica progovorila o svom imućnom dečku, a evo da li planira SVADBU!

Stars -

Katarina Grujić započela je vezu sa Samirom iz Tuzle, a iako ga retko pominje, ovaj put je otvorila dušu.

Pevačica je sada ispunjena u ljubavi, a na venčanje Tijane Stoisavljević došla je baš u pratnji svog izabranika.

foto: Printscreen/Instagram

"Mislim da ne treba da ga slikate i snimate, ali ne bežimo od toga. Videli ste kada smo dolazili, ali ne želim da pričam o njegovom privatnom životu ili poslu. Osvojio me je svojim prelepim vrlinama, mana nema", rekla je Katarina, koja je za venčanje izabrala crnu toaletu.

Grujićeva je rekla da ne zna kada će se udati, ali zna da neće biti domaćica.

foto: Damir Dervišagić

"Ne znamo to, ja takve stvari ne planiram. Kad god da se desi, neka bude spontano. Ne mora da znači ako se jednog dana udam da ću biti domaćica, to sigurno neću. Ceo život radim, bilo bi glupo da se udam da bih sedel kući. Ja ću se udati iz ljubavi, sama ću zarađivati. Ne mora da bude finansijski jači, ali mora da radi", izjavila je Katarina i priznala kako zamišlja svadbu:

"To mora da bude ogromna balska haljina što se vuče pozadi, ogromna kruna, videćemo jednog dana. Nije bitno koliko imate godina da biste stupili u brak, ništa na silu, još sam mlada. Roditelji su ga upoznali i ja sam upoznala njegove, nemojte to da mi upropastite."

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic, Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track